Odhalená bizarní žádost Marcely Holanové: ŠÍPE, KUP HROB! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Odhalená bizarní žádost Marcely Holanové: ŠÍPE, KUP HROB!

Po rozchodu se Šípem si Holanová sáhla na dno.
Po rozchodu se Šípem si Holanová sáhla na dno. (Foto: ara a reprofoto Top Star magazín)

Manželství ve stínu smrti! Tak by se dalo popsat soužití Marcely Holanové (65) a Karla Šípa (71), které skončilo bouřlivým rozvodem. Po bolestném rozchodu zpěvačka nechtěla dokonce žít... Myšlenky na smrt ji ale provázely i po boku moderátora!

„Když jsem ještě byla vdaná, tak jsem si přála k Ježíšku, jestli by mi Karel nekoupil hrobku,“ svěřila se po letech Marcela. „Řekla jsem mu: hele, Karle, nemohl bys mi koupit hrobku na Olšanech? A on říkal: mámo, to je strašně drahý!“ zavzpomínala Holanová na soužití se Šípem v Top Star magazínu.

Co ji ovšem přimělo k tak bizarnímu přání? „Říkala jsem si, až jednou umřu, že se bojím, aby mě nenechali spálit. Třeba to bolí...“ obávala se zpěvačka. Tenkrát ještě netušila, jak moc blízko smrti se může ocitnout! Po rozvodu totiž propadla depresím, a myslela dokonce na sebevraždu. „Měla jsem psychiatra, protože jsem najednou zjistila, že si vůbec nevím rady,“ prozradila na sebe Marcela. „Navíc mi ještě do toho maléru umírala máma. Bylo to na palici. Měla jsem takový období, že se mi nechtělo vůbec žít,“ přiznala deníku Aha! zpěvačka. Lékař jí prý řekl, že přišla za minutu dvanáct! Více o stavech beznaděje a depresích prozradí zpěvačka už dnes ve 21.30 v Top Star magazínu na Primě.



Přečtěte si
ararat
3. 11. 2016 • 12:23

Tak to jsem se s chuti zasmala.

amgal
3. 11. 2016 • 07:48

ani se nedivím , že se s ní Šíp rozvedl.Ona snad není normální,

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.