Sklovská v zajetí morbidních rituálů: Beru to jako oslavu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sklovská v zajetí morbidních rituálů: Beru to jako oslavu!

Sisa Sklovská má Dušičky ráda.
Sisa Sklovská má Dušičky ráda. (Foto: Profimedia.cz)

Dušičky jsou svátkem, který je zasvěcený vzpomínce na zemřelé. Na zemřelé vzpomíná i slovenská diva Sisa Sklovská a umí si to náležitě užít!

„Na své drahé si nevzpomínám jenom na Dušičky, ale po celý rok. Doma mi hoří svíčky skoro stále. Miluju tu atmosféru,“ prozradila Sklovská webu Čas.sk. „Nemám už ani rodiče, ani prarodiče. Promiňte, jestli to bude znít divně, ale já pálím svíčky i za svoje kočky, které už nežijí,“ prozradila s tím, že její mrtvé kočky mají dokonce hroby v Bratislavě i Praze, kde před tím žila. „Na kočičím hřbitově jsou také svíčky, ikebany a věnce, které s manželem ve velkém nosíme, tak i ony dostanou svoje,“ prozradila své zvyky.

Dušičky jsou jejím opravdu oblíbeným svátkem, pro zpěvačku je to příležitost potkat se s celou rodinou. „Naše první cesta vede do Žiliny, kde mám pochované oba rodiče, prarodiče a celou rodinu. Po místě posledního odpočinku vždy navštívíme bratra se švagrovou a synovce s manželkou, to nemůžeme vynechat. Je to náš rituál,“ vysvětlila zpěvačka.

Pak samozřejmě navštíví i místa, kde vyrůstal její manžel, i tam se sejde početná rodina. „My to bereme i jako oslavu, kdy uctíme blízké, kteří už nejsou mezi námi,“ a prozradila, že na jedné z těchto sešlostí seznámila svého manžela se svým tátou.

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.