Sexy Kubelková (39) s věkem ztrácí zábrany! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sexy Kubelková (39) s věkem ztrácí zábrany!

Modelka, moderátorka a herečka se stále nebojí zkoušet nové věci.
Modelka, moderátorka a herečka se stále nebojí zkoušet nové věci. (Aha! - Martin Hykl, Jan Tůma, facebook)

To bychom do ní neřekli. Modelka, v jejímž dekoltu se ztratily nejedny mužské oči, je čím dál tím odvážnější. Tentokrát ale nemluvíme o odhalování jejího těla. Iva Kubelková totiž překonala svůj strach a konečně začala dělat to, co si vždycky přála.

Řeč je o zpívání. Kromě modelingu, moderování a hraní se totiž Kubelková před časem vrhla i na kariéru zpěvačky. A myslí to opravdu vážně. S jazzovou kapelou JJIMBAND už vystřídala nejedno pódium a do repertoáru zařadila dokonce Hanu Hegerovou.

„Bála jsem se, že je to něco strašně těžkého,“ říká o zpěvu Iva. „Měla jsem ze zpívání opravdu obrovský respekt. Jenže s věkem pochopitelně padají zábrany takže jsem si bez ohledu na cokoliv přibrala hodiny zpěvu,“ svěřila se modelka Aha! pro ženy. „Začala jsem s tím trochu potají. A teprve po pár letech, kdy jsem potkala ty správné lidi, jsem se pustila do koncertování s kapelou. To je také specifická záležitost, přece jen zpívat jazz s živou skupinou to chce odvahu,“ dodala Kubelková s tím, že kuráž pustit se do nového oboru jí dodal také její partner Georg Jirasek (59). Jak to Ivě jde, se můžete přesvědčit na vlastní uši na některém z jejích koncertů.



Přečtěte si
-bello-
26. 12. 2016 • 01:42

eisenbieger oplzlosti si nech pro tchýni. Z Cannes to vem rovnou na hrob vašich do Benešova.Ukliď tam!

-bello-
26. 12. 2016 • 01:39

eisenbieger v Cannes a v tvém věku ti nic jinýho nezbejvá! Na pláži i přes zákaz burkiny , v ulicích burky, v lepším případě nikáby.

-bello-
26. 12. 2016 • 01:23

bohatymrdnikatel plural maiestaticus bych od kobliháře , vyznavače estébaka fakt nečekala.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.