Solaříková z Ulice: Buzerací k anorexii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Solaříková z Ulice: Buzerací k anorexii!

Patricie je nyní výrazně štíhlejší.
Patricie je nyní výrazně štíhlejší. (Foto Dana Kolářová)

Dnes je to šik kočka, před časem se ale její váha neustále řešila. A to natolik, že si Patricie Solaříková (27) dokonce přála mít anorexii. Na truc!

„Není příjemný všude číst, že jsem boubelka a tlustá. Takže mozek tu informaci přijme a začne nad tím bádat. Ale nikdy se mi nestalo, abych spadla třeba do anorexie. Přiznám se, že jeden čas jsem si ji přála mít, aby všichni viděli, kam až ta buzerace vede. Ale naštěstí jsem poměrně silná osobnost, takže jsem to ustála,“ svěřila se Solaříková pro Nedělní Blesk.

Ke štíhlejší postavě, kterou má nyní, jí dopomohl pes a nutnost pravidelného venčení. S tím, že se ale stejně asi nikdy nepodívá na přehlídková mola, je Patricie smířená. „Byla jsem taková oplácanější, ale já nikdy nebudu úplně hubená,“ tvrdí herečka. Jistá bezstarostnost jí ostatně přinesla i její nynější figuru. „Dokud jsem přemýšlela pořád nad jídlem, řešila jsem, co budu snídat, co obědvat a večeřet, vyčítala jsem si každé sousto, tak ta váha prostě dolů nešla,“ popsala Solaříková. „Já jsem si totiž hrozně přála, abych se jednoho rána probudila a byly mi volnější kalhoty a ono se to jednou fakt stalo,“ dodala s tím, že hlavní zásluhy má samozřejmě její pes.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.