Etzler (51) zažil v Tváři peklo: Měl zakázáno jíst a pít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Etzler (51) zažil v Tváři peklo: Měl zakázáno jíst a pít!

Etzler si prošel doslova očistcem
Etzler si prošel doslova očistcem (Foto archiv TV Nova, Profimedia.cz, Facebook, ara)

Peklo, které trvalo týden. To zažil Miroslav Etzler (51) při proměně v Ellu Fitzgerald (†79) v soutěži Tvoje tvář má známý hlas. Trpěl psychicky i fyzicky. Navíc měl zakázáno jíst a pít.

Od vylosování černošské zpěvačky byl herec připravený na to, že přípravy na proměnu i proměna samotná budou očistec. A to se také potvrdilo. „Pláču u toho ne dojetím, ale zoufalstvím,“ popsal Etzler týdenní přípravy.

To nejhorší ale přišlo pár hodin před samotným vystoupením, když ho kostymérky nasoukaly do obřího vatového kostýmu. A protože měl na obličeji ještě silikonovou masku, nemohl a ani nesměl jíst ani pít. Když už musel doplnit tekutiny, tak jedině brčkem. A žízeň byla obrovská, protože v kostýmu bylo pekelné teplo.

Tím si prošla v předchozím kole i Anička Slováčková (21), která práskla, že dojít si kostýmu à la koblížek na záchod bylo zcela nemožné. Etzlerův boj o samotnou existenci, ale na vítězství nakonec nestačil. O pár bodů ho trumfl David Gránský (24) s přeměnou v Jaromíra Nohavicu (63).



Přečtěte si
jity
31. 10. 2016 • 08:56

Etzler byl náhodou bezva, jak to řekl Kohák, je to pořádný kus panímámy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.