Ulice v ohrožení: Vážné zranění na place! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ulice v ohrožení: Vážné zranění na place!

Herečka nyní prožívá kvůli zranění krušné chvíle.
Herečka nyní prožívá kvůli zranění krušné chvíle. (Foto Herminapress.cz, TV Nova, Divadlo na Vinohradech)

Nemůže chodit! Hvězda Ulice Tereza Bebarová (41) si škaredě poranila nohu. „Vyhodila si koleno o devadesát stupňů!“ prozradil deníku Aha! zdroj z hereččina okolí. V ohrožení je tak nejen natáčení nekonečného seriálu, ale také její divadelní premiéra.

Potvrdila to i sama herečka. „Měla jsem úraz. Léčení bude na dýl, musím být teď v klidu,“ řekla Aha! představitelka Ukrajinky Světlany z Ulice. Nejen na Nově se teď budou muset obejít bez ní. „Poranění kolene Terezy Bebarové natáčení oblíbené Ulice nikterak nenaruší. Produkce seriálu se samozřejmě bude snažit herečce maximálně ulevit tak, aby byla spokojenost na obou stranách,“ sdělil Aha! mluvčí seriálu Vojtěch Boháček.

Horší je to v Divadle na Vinohradech. Příští pátek tam totiž má mít premiéru komedie Když ptáčka lapají – v hlavní roli právě s Terezou Bebabovou! „O premiéře se nyní jedná. Více informací budeme vědět v pondělí,“ odpověděla včera na dotaz Aha! tisková mluvčí Divadla na Vinohradech Zuzana Paulusová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.