Miss v blázinci, kde léčili Bartošovou (†48): Psychické problémy Jandové začaly už v dětství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Miss v blázinci, kde léčili Bartošovou (†48): Psychické problémy Jandové začaly už v dětství!

Zuzana Jandová si dlouhá léta nevěřila a také se styděla. Kupodivu více v soukromém životě! Před fotografem se klidně svlékla...
Zuzana Jandová si dlouhá léta nevěřila a také se styděla. Kupodivu více v soukromém životě! Před fotografem se klidně svlékla... (Foto Martin Hykl)

V dokonalé postavě předvádí spodní prádlo a v roce 2008 jí její křivky dokonce vynesly titul České Miss. Zuzana Jandová (28) ale dlouhá léta žila se sebevědomím na bodu mrazu a tak není divu, že skončila v pavilonu č. 27 v pražské bohnické léčebně. Právě tady se před svým tragickým odchodem ze světa léčila i něšťastná Iveta Bartošová (†48).

„Člověk si buď věří, nebo nevěří. Řekla bych, že to všechno pochází z dětství. Máme to nějak zakořeněné v sobě. Já ani nevím. Když mi někdo dával komplimenty, tak jsem měla takový pocit, že po mně bude něco chtít, že to přece ani nemůže myslet vážně,“ svěřila se ještě před kolapsem a hospitalizací v Bohnicích Jandová pro idnes.cz.

Jak jde nízká sebedůvěra dohromady s kariérou modelky? Podle Zuzany je to paradoxně u krásek z přehlídkových mol docela běžné. „Málokdy slyším od modelek, že by měly super život, co se týče sebevědomí. Takových je pár, které jsou opravdu srovnané. Ale většinou je modeling věčné sekýrování: „Mně nezapadáš do tohohle konceptu. Mně nezapadáš do tohohle stylu. Jsi moc tlustá, moc hubená. Máš moc velké to, moc malé to. Moc vlasů, málo vlasů.“ Vlastně člověk pořád slýchá to, že je špatný,“ vysvětlovala to misska před časem.



Přečtěte si
ollina
2. 11. 2016 • 10:16

vigela: Naprosto souhlasím. Zveřejňovat informace o nemocech by mělo být trestné. Lékařské tajemství by se mělo dodržovat a ne ventilovat do medií.......trestně stíhaný by měl být i ten, kdo medíim tyto informace poskytl. Přeju slečně Jandové uzdravení

vigela
1. 11. 2016 • 22:10

No, tímhle článkem jí určitě pomůžete k uzdravení. Už ten pejorativní výraz "blázinec" je povzbudivý. Chudák holka, jak jí asi muselo být, když si její stav vyžádal hospitalizaci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.