MIRKA ČEJKOVÁ - Zlomil ji kriminál | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

MIRKA ČEJKOVÁ - Zlomil ji kriminál

Mirka Čejková
Mirka Čejková (Rytmus života)

PRAHA – Je to vůbec ještě ona? Kdysi nejpopulárnější »novácká« moderátorka a šťastná matka je nyní k nepoznání! Rozcuchané vlasy, brýle, líčidla zapomenutá někde v koupelně a hlavně vrásky z kriminálu jejího třetího manžela Marka Víta (36) z Mirky Čejkové (44) udělaly úplně novou osobnost.

Podvodník Vít se totiž z »lochu« dostane až za čtyři roky a moc radosti Čejkové nepřidal ani krach Politiky 21, projektu, do kterého ji zapojila Jana Bobošíková a ona se kvůli němu musela vzdát moderování na Primě. Čejková však mlží! „Mám se dobře a jsem šťastná. Právě jsem pracovně na Moravě a o žádnou publicitu nestojím,“ řekla nám včera do telefonu Mirka Čejková. Jenže její přátelé tvrdí něco úplně jiného! „Mirka už není to, co dřív. Pořád má sice zarputilost pittbulla, jenže prohra senátorského křesla jí vzala víc, než si dovede připustit. Vůbec netuším, jestli se ještě vrátí na výsluní společenského života,“ přiznává Mirčina kamarádka, která však nechce zveřejnit své jméno. Je opravdu ta energická Mirka Čejková, kterou známe z televize, pryč?!

22.5.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.