Pawlowská kontra Renč: Na nože kvůli kšeftu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pawlowská kontra Renč: Na nože kvůli kšeftu!

Pawlowská si s Renčem vjela do vlasů.
Pawlowská si s Renčem vjela do vlasů. (Foto: Martin Hykl, David Kundrát)

Scenáristka Halina Pawlowská (61) s režisérem Filipem Renčem (51) začali pracovat na společné komedii. Místo radosti ale přišly hádky.

Halina napsala scénář podle své knihy Proč jsem se neoběsila. Nicméně snímek se po dohodě s producentem Pavlem Páskem bude nejspíš jmenovat Zoufalé ženy dělají zoufalé věci. S tím ale Renč naprosto nesouhlasí! „Pro mě je daleko údernější název Proč jsem se neoběsila,“ prozradil pro Blesk režisér.

Halina má ale opačný názor. „To si opravdu nemyslím,“ řekla Pawlowská, ke které se přiklání i producent Pásek. „Stojím za Halinou, ale myslím, že tohle teď nebudeme řešit. To jsou žabomyší války. Teď se musí makat, a ne se hádat o název. A jestli se nemýlím, tak poslední slovo má stejně producent,“ ukončil tuto tahanici Pásek.



Přečtěte si
-bello-
25. 10. 2016 • 22:00

Zoufalý ženy dělají zoufalé věci - takhle zní drámo a " Zoufalé manželky " americké . Proč jsem se neoběsila je ale TO, na co se půjdou lidi do kin zeptat . (Tohle Pawlowská přece ví, tak s Páskem držet basu nemusí )

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.