Přiznání Tomáše Kluse: Došly prachy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Přiznání Tomáše Kluse: Došly prachy!

Klus se po roční pauze vrátil na pódium a řádil jako tajfun.
Klus se po roční pauze vrátil na pódium a řádil jako tajfun. (Foto Aha! – Robert Klejch)

Doplatil na roční pauzu a bohémský život! Tomáš Klus (30) rozfofroval vyzpívané miliony s kamarády. A když potřeboval zaplatit nový dům, do kterého se chce odstěhovat z Prahy s celou rodinou, zjistil, že na něj nemá!

Nikdy peníze nepočítal a bylo mu jedno, kolik má na účtě. „Teď je čas obracet každou korunu, protože ty věci stojí moc peněz,“ zjistil Klus, když musel požádat banku o hypotéku. „Hodně lidí si myslí, že se topím v penězích. Ale není to pravda. Nevím, čím vzbuzuji tento dojem,“ tvrdí jeden z neúspěšnějších českých zpěváků, jehož koncerty jsou okamžitě vyprodané.

Jasno má Tomáš i v tom, kam se jeho miliony rozkutálely. „Mám radost, když můžu ten život dělat pěkným hodně lidem pohromadě. Třeba v létě jsem hostil kamarády na dovolené. Všichni lidi nemají tolik peněz jako já, i když jich nemám tolik. Tak jsem jim dělal radost, protože od toho peníze jsou,“ tvrdí písničkář. Snad se poučil a bude se svými úsporami zacházet opatrněji. „Stále věřím tak nějak tomu, že se peníze zase někde objeví a zase budou,“ uzavřel Klus.



Přečtěte si
govana
25. 10. 2016 • 19:25

Zpěvák? Písničkář ,to samé jak Nohavica..Kdejaký v hospodě zazpívá lépe než tento ,,zpěvák" Na Chodura Martina nemá, ale ten není tak vlezlý .Další Ostravák který miluje Ostravu ale bydlí v Praze raději.Opravdu na něj bych nešla ani zadarmo.Jeho poslední hit je ,,k zblití"...jinak se to napsat nedá.

ivoadler
25. 10. 2016 • 10:52

Teď se odkopal! Je to wool.

mirkazam
25. 10. 2016 • 10:12

Kvákal leze ke křížku....jak můžete psát,že je to jeden s nejúspěšnějších českých zpěváků ???

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.