Další rána pro Grossovou: Teď už i dcera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Další rána pro Grossovou: Teď už i dcera!

Denisa Grossová se chce od mámy odstěhovat.
Denisa Grossová se chce od mámy odstěhovat. (Foto: David Kundrát, ara)

Šárka Grossová (46), po smrti svého manžela Stanislava Grosse (†45), zůstala na všechno sama. Její velkou oporou byly její dvě dcery, na které se velice upnula. Starší dcera Denisa (18) se ale teď chystá svou mámu opustit.

Rozhodla se totiž jít za hlasem svého srdce. „Jsem hrozně zamilovaná, šťastná a s mým přítelem Robinem plánujeme společné bydlení,“ prozradila Blesku starší dcera zesnulého expremiéra. S Šárkou tedy zůstane bydlet už jen mladší Natálka (14).

Robin Puškáš (28) se živí jako zpěvák a profesionální fotograf. Maminka Denisy ho má velmi ráda a je si vědoma toho, že by si pro svou dceru lepšího partnera přát nemohla. „Mamka ho zná dlouho a ví, že je to slušný kluk. A byla ráda, že mě držel nad vodou a dělal mě šťastnou po smrti táty,“ dodala Denisa.



Přečtěte si
ararat
25. 10. 2016 • 10:04

Alena Ponistova Já žít z nakradených peněz,tak mlčím.Jak je to možné,všichni vědí,jakým podvodem získal Gross majetek a nic se nedělá.Normální člověk,by měl okamžitě zmražené konta. +++++++++++++++++++++++ Tak nevím Ponistová,ale asi jsi zaspala dobu,pořád říkám,že jsi jednoduchá. No Gross je již po smrti,to bys měla vědět,tak že není koho stíhat.Ty žít z nakradených tak mlčíš,ano mlčela by jsi a pěkně by sis je užívala tyy socko jedna. A že čí konat by se měli zmrazit,když se nic neprokázalo a tudíž nemohli být jeho konat obstavená. Tak než napíšeš zase nějakou blbost tak raději přemýšlej než psát takové blbosti a dělat ze sebe blběnu tak,jak to tady dělá ze sebe tvoje kamarádka blběna Markéta Sommerová z Práglu,je taky omezená a reaguje na 20tileté záznamy na internetu a považuje je za pravdivé,je stejně blbá jako ty.

ararat
25. 10. 2016 • 09:55

chaluge 25. 10. 2016 08:29 blběno,budou to tady dávat,aby jako ty tady dnes a 24 hod. denně tady píšou,je to k vůli takovým jako jsi ty je to tvoje potrava,bez toho se tobě nedá žít,to je jasné klebetnice jedna,ty jsi závistivá,jenom proto,že ty nic neumíš a nic nemáš,jsi jednoduchá proto to nechápeš,a bohužel ti to ještě nikdo nevysvětlil..proto se tady schováváš za jiné nicky,abys s chorým tvým mozkem,tady jenom nadávala dehonestovala a urážela lidi co se nemohou bránit a to ti přeci vyhovuje,tak proč se tak blbě pořád ptáš blběno?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.