Zounar propadl grilmánii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zounar propadl grilmánii!

Moderátoři Martin Zounar (vlevo) a Petr Martinák o víkendu křepčili nad grily.
Moderátoři Martin Zounar (vlevo) a Petr Martinák o víkendu křepčili nad grily. (Aha! – Josef Mašek)

PRAHA – Věrozvěstové grilování! Tak sami sebe nazývají moderátoři Martin Zounar (39) a Petr Martinák (32) během své gurmánské tour Grilmánie. „Je to putovní soutěž grilovacích týmů.

Objíždíme největší města v republice a hledáme lidi, kteří umí nejlépe grilovat,“ popsal netradiční akci Martin Zounar, kterého deník Aha! načapal na veřejném grilování v pražských Čakovicích. Tam se vedle soutěže nad rozpálenými rošty konal i koncert oblíbené skupiny Maxim Turbulenc.

„Dostal jsem se tady do pořádných problémů. Na jedné straně mě totiž lákala ta část s grily, jelikož jídlo, jak je na mně dobře vidět, je můj velký koníček. Jenže je tady i super bungee trampolína, kterou jsem chtěl taky vyzkoušet. Když mě ale pořadatel upozornil, že bych ji mohl svou vahou poškodit, tak jsem se už věnoval jen těm grilům,“ smál se zpěvák Maxíků Kyklop.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.