Vondráčkové šlo o krk! Tohle ve scénáři nebylo… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vondráčkové šlo o krk! Tohle ve scénáři nebylo…

Vondráčková vzala dramatickou situaci kupodivu s humorem.
Vondráčková vzala dramatickou situaci kupodivu s humorem. (Foto: Petr Mráček)

Natáčení klipu Lucie Vondráčkové (36) se nepěkně zvrhlo. Zpěvačka se v jeho průběhu pohybovala v blízkosti ohně a nechybělo málo, aby uhořela!

Žije v drsné Kanadě, doslova o život jí ale šlo, když na čtrnáct dní zavítala do Čech kvůli natáčení nového klipu. Na něm spolupracovala s režisérem Vítem Pokorným (51). „S Vítkem jsem již pracovala a má výborné nápady,“ tvrdila Lucie. Ten poslední si ale rozhodně za rámeček nedá!

Režiséra totiž napadlo postavit Lucku k zapáleným dveřím. Vondráčková zpívala přímo mezi hořícími vraty v letních šatičkách. „Lucka mávla v blízkosti ohně šaty a ty hned začaly hořet. Byl to trochu šok,“ prozradil zdroj Blesku.

„Při scéně u hořících vrat naštěstí asistoval hasič, který byl hned v pohotovosti a celou situaci zachránil,“ okomentovala vypjatý okamžik samotná zpěvačka, která nakonec vyvázla bez ošklivých popálenin.

Klip k písni Solnej sloup se natáčel na zámku Líšno. Lucie se zde celý den pohybovala lehce oděná a doslova klepala kosu. Mezi natáčením se proto zahřívala čajem, péřovkou a zapálenými svíčkami, které se v klipu rovněž objeví. Z nich na ni naštěstí žádná jiskra nepřeskočila…



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.