Luxusní pařba Navrátilové: 60 je jednou za život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Luxusní pařba Navrátilové: 60 je jednou za život!

Martina se svojí ženou Julií a dobrou kamarádkou Karolinou Kurkovou.
Martina se svojí ženou Julií a dobrou kamarádkou Karolinou Kurkovou. (Foto Instagram)

Vysloužilá tenistka nouzí rozhodně netrpí. Svědčí o tom její narozeninová party, která proběhla v pětihvězdičkovém hotelu v Miami. A dorazila na ni i jedna z nejznámějších českých topmodelek Karolina Kurková (32).

Martinu Navrátilovou pojí s blonďatou modelkou letité přátelství. Kurková se zúčastnila Martininy svatby s Julií Lemigovou. Když pro změnu Karolina slavila letos v únoru 32. narozeniny, nechyběly na nich právě Navrátilová s manželkou.

Tentokrát byla v hlavní roli opět Martina. Kulaté šedesátiny zapila společně s dámami v hotelu The Miami Bech Edition. Luxusní budova se nachází přímo na pláži. Pokud byste se chtěli podívat do míst, kde pařily celebrity, zaplatíte minimálně 8 tisíc korun za noc.

Tenisová legenda a její „ženy“ popíjely převážně víno. Vybrat si mohly ze třech stovek druhů italského, francouzského, australského či kanadského vína. Nejdražším vínem, jaké hotel nabízí, je desetileté bordeaux. Za lahvinku tohoto lahodného boku zaplatíte 58 tisíc korun. „Úžasný večírek s rodinou a přáteli,“ ohodnotila party Julie.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.