Noid a jeho Gábinka: Dohromady je dala nevěra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Noid a jeho Gábinka: Dohromady je dala nevěra!

Jejich bývalí partneři udělali Noidovi a Gábině dobrou službu...
Jejich bývalí partneři udělali Noidovi a Gábině dobrou službu... (Foto pro Aha! – Vladimír Homola)

Václav Noid Bárta (35) si svou krásnou Gabrielu (25) vzal před dvěma lety. Jejich seznámení přitom vůbec nebylo romantické…

„Předtím jsem s někým chodila a Vašek taky. A ti dva se dali dohromady, můj partner a jeho partnerka. Tak nás napadlo, že bychom se mohli sejít i my. Když jim to funguje, tak nám by mohlo taky. Šli jsme na rande, po třiceti minutách si dali pusu a už jsme věděli, že je to ono,“ popsala jejich seznámení Gábina Bártová pro Magazín DNES.

Zezačátku ale nebylo vše idylické. Noid a Gabriela se dokonce jednou rozešli, poté se k sobě ale zase vrátili. „To jsou ti dva Štíři vedle sebe…Pořád jsme řešili jednu hloupou hádku, která vznikla z banální věci, přidávali k tomu další a další ošklivé věci a pak už jsme to nezvládli. Ale ta hádka nám nakonec pomohla. Zjistili jsme, že bez sebe nemůžeme žít. Vždycky jsem si říkala, že když se lidi rozejdou, už by to neměli zkoušet. Ale není to tak,“ vysvětlila Bártová, která s Vaškem vychovává dvouletou dceru Terezku.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.