Vila Lucie Bílé: Tajná místnost odhalena! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vila Lucie Bílé: Tajná místnost odhalena!

Lucie Bílá se pochlubila svým domem.
Lucie Bílá se pochlubila svým domem. (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Alexandr Malachovský, ara)

Do svého honosného království v rodných Otvovicích pozvala Lucie Bílá (50) moderátora TV Barrandov Aleše Cibulku (39). Předvedla mu nejen rozlehlou kuchyni, útulný obývák, ale také místnůstku, kde schovává své ceny.

Bílá svůj palác začala stavět v roce 2004. Velký dům ze dřeva, kamene a betonu stojí na kraji obce. Zpěvačka nejdříve uvažovala, že zrekonstruuje původní stavbu, která pod lesem stála. Nakonec jí ale soused odprodal svůj pozemek, takže  nic nebránilo, aby si nechala postavit vysněný dům.

Rozlehlá stavba
Aleše Cibulku v pořadu TV Barrandov Můžu dál? nejdříve uvítala na okázalé venkovní terase. Poté ho vzala do kuchyně, kde se nejčastěji schází se svými kamarádkami a probírá vše možné. Odtud přešli do obývacího pokoje.

„Moc neležím u televize, spíš sedím a stále něco dělám. Ale jestli mám tady něco ráda, tak jsou to tyhle obrazy. To je můj milovaný malíř Vladimír Komárek, toho jsem měla ráda a vždy ho budu zbožňovat,“ svěřila Bílá, která také ukázala svou pracovnu, kde se věnuje ručním pracím.

„Měl to být dětský pokojíček, ale Bůh mi dal jedno děťátko, takže jsem ten druhý pokoj zabrala. Mám tady vše, co potřebuji pro svého koníčka,“ svěřila Lucie. Alešovi také odtajnila, kde skladuje svá ocenění.

„Všechny ceny mám schované v takové tajné místnosti. Nechci, aby si někdo myslel, že se tím chlubím. Tam mě občas dovede můj syn, když mu říkám, že se mi moc nedaří a chtěla bych to všechno jinak. Tak mě tam odtáhne,“ dodala Slavice.



Přečtěte si
ararat
20. 10. 2016 • 15:10

Je krásná a úspěšná,její život ji určo hodně lidí závidí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.