Ťukněte si s celebritou! Herec Oldřich Navrátil slaví 64! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ťukněte si s celebritou! Herec Oldřich Navrátil slaví 64!

Oldřich Navrátil
Oldřich Navrátil (Foto pro Aha! – Burácení)
Oldřich Navrátil je herecká hvězda, ale i člověk s těžkým osudem. Jeho životem se prohnala těžká nemoc, hned v zápětí smrt matky, rozvod s manželkou po 24 letech. Jeho osamocením ho neprovázela ani jeho dcera, která tou dobou studovala v Itálii.

Kariéra Oldřicha Navrátila začala po vystudování JAMU. Našel si angažmá v Brněnském Divadle na provázku, kde se zdržel pouhé dva roky. Po přestěhování do Prahy se stal hostem v souboru Ta Fantastika a ztvárnil i velice výraznou roly Hieronyma Bosche, v představení Zahrada rajských potěšení. Zahrál si také v mnoha filmech a seriálech. V Rafťácích komicky ztvárnil postavu vedoucího vodaček a jeho kolegy se stali Jiří Mádl a Vojta Kotek. Ze seriálů se objevil například v Četnických humoreskách nebo ve Vinařích. V seriálu Vinaři si zahrál s mladými herci jako je Tomáš Materna, ale i se jmény jako je Václav Postránecký nebo Pavel Liška.

Jeho první manželství trvalo 24 let, ale kvůli zdravotnímu stavu a nešťastné shodě dalších událostí se zhroutilo. S první partnerkou má Oldřich Navrátil dceru Terezu. V roce 2011 se znova oženil, a to s přítelkyní Monikou. Oldřich Navrátil se také proslavil svým výrokem o premiéru Bohuslavu Sobotkovi, kdy ho nazval „přizdisráčem“.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.