Tomáš Klus se vrací na pódia, ale... O Slavíka nestojí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tomáš Klus se vrací na pódia, ale... O Slavíka nestojí!

Tomáš Klus je zpátky!
Tomáš Klus je zpátky! (Foto Aha! – Mária Rušinová, ara)

Po roční profesní pauze se Tomáš Klus (30) vrátil ke koncertování! Přitom dvojnásobný tatínek prozradil, jak teď zvládá péči o rodinu a výjezdy za svými fanoušky.

Písničkář si velmi pochvaluje, že jeho ratolesti Josefína (3) a Alfréd (1) dlouho spí. „Ony se přes noc budí, ale pak vydrží dlouho spát,“ svěřil se Tomáš. „Nicméně já vstávám brzy. V šest hodin! Cvičím, i mentálně, pak se umyju, dám si snídaní, měním pleny… Já mám krásná rána. V momentě, když se na ně člověk připraví, než se naplno rozjedou, tak je to skvělé,“ popsal Tomáš v rozhovoru pro Frekvenci 1.


Slavíci? Nejdu!
Sice se mu díky dětem změnily životní hodnoty, v některých názorech je ale stálý. „Pokud jde o letošní Slavíky, nepůjdu tam! Neumím tam být,“ prohlásil Tomáš. „Já bych hrozně nerad, aby to působilo, že si ničeho nevážím. Budu ale víc šťastný na koncertech, kde se sejdu se svými fanoušky,“ prozradil Klus, který v den vyhlašování Českých slavíků bude se svojí kapelou vystupovat v Olomouci.



Přečtěte si
mirkazam
28. 10. 2016 • 18:58

Ten namyšlený blb si ale fandí..O Slavíka už nestojí.No ona už stojí fronta aby mu ho dala.... ..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.