Hvězda pohádkové Arabely dostala drsnou lekci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hvězda pohádkové Arabely dostala drsnou lekci!

Kepka je zkušený řidič. Při předjíždění kamionu mu přesto zatrnulo!
Kepka je zkušený řidič. Při předjíždění kamionu mu přesto zatrnulo! (Foto Marek Pátek)

Dodnes si ho pamatujeme, když se jako Jeníček proháněl v seriálu Arabela ve staré pragovce. Tehdy mu bylo devět let, dnes sedmačtyřicetiletému herci láska k automobilům vydržela. Jako řidič se už ale také dostal do pěkné šlamastyky!

„Předjížděl jsem kamion ve sto dvaceti. Za mnou auta, řidič vedle mi to dával sežrat, že ho nepředjedu. Ale nakonec se to povedlo a ulevilo se mi jak už dlouho ne. Tahle lekce byla dost drsná, ale prošla naštěstí bez následků. Budu si ji však hodně dlouho pamatovat,“ popsal Kepka dramatický zážitek pro Rodinný automobil.

Kepka je jinak za volantem jako doma. Najezdí okolo čtyřiceti tisíc kilometrů ročně a v autě kromě cestování i pracuje. Za jízdy se dokonce zvládá učit nové role. „Maminka Gabriela Vránová mě naučila zajímavou metodu. Na MP3 si připravit text, ve kterém jsou hlasy kolegů, a já mám čas pouze na svou repliku. Pokud nestíhám, je to smůla, protože text běží neúprosně dál. V takovém případě musím zastavit a vrátit nahrávku zpátky,“ pochlubil se herec s

netradiční metodou.



Přečtěte si
ivanak
16. 11. 2016 • 15:30

Ještě,že zastaví,že si to nepřetáčí za jízdy.Jinak hodnotnej článek opravdu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.