Vzkaz Patrasové Slováčkovi: Tohle si nevěrník za rámeček nedá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vzkaz Patrasové Slováčkovi: Tohle si nevěrník za rámeček nedá!

Jak ty na mě, tak já na tebe! Dáda dala Felixovi ochutnat jeho vlastní medicínu...
Jak ty na mě, tak já na tebe! Dáda dala Felixovi ochutnat jeho vlastní medicínu... (Foto ara)

Dáda Patrasová (60) s Felixem Slováčkem (73) sice stále sdílejí společnou domácnost, jejich partnerský život je ale v troskách již delší dobu. Felix navíc nedávno vyznal lásku milence Lucii Gelemové (33). A Patrasová nyní přechází do protiútoku.

Dohodli se na volném vztahu, Dáda ale k Felixovi možná stále něco cítí. Když totiž Slováček veřejně prohlásil, že svou mladou milenku upřímně miluje, jeho oficiální choť vypadala šokovaná. Nyní nevěrníkovi vrací úder.

„On je velmi pozorný, milý, a hlavně gentleman,“ básnila o svém italském milenci Vitovi (47) Blesku. „Vždycky se mi líbil, ale v době, kdy jsme se stýkali, jsem měla malou dceru a syna, takže nic víc mezi námi nemohlo být.“

Teď už je vše jinak. Záletník Felix obvykle každý svůj poměr veřejně popřel a následně vztah ukončil. S malířkou Lucií Gelemovou je to jiné. Nejenže tento vztah trvá roky, Slováček Gelemovou dokonce pasoval na svou oficiální partnerku a bez skrupulí ji s sebou vodí na společenské akce. Dáda se zase poslední dobou hrdě ukazuje a líbá přímo na ulici právě s Vitem.

„A paradoxně v době, kdy jsem byla nejvíc nešťastná, tak se objevil a udělal mě šťastnou,“ pokračuje ve svém vyprávění o italském hřebečkovi. „Chci vzkázat Felixovi, že jsem stejně, a možná ještě víc šťastná než on s Lucií Gelemovou!“ tvrdí Patrasová.

Připomíná vám to spíše slovní přebíjenou, než upřímné vyznání lásky? Dáda si ještě přisadila a prozradila, jak s Felixem ve společné vile na pražských Vinohradech momentálně žijí. „Každý obýváme svou část, občas se potkáme a prohodíme spolu pár slov. Felix dokonce včera opravil něco, o co jsem ho žádala už dva roky. Najednou to jde…,“ neodpustila si rýpnutí.

A nechybí jí Slováček přeci jen jako muž? „S Felixem jsme spolu prožili čtyřicet let, takže kdyby potřeboval pomoct nebo byl nemocný, ráda mu pomůžu. Ale jako partnera už nikdy! Pro mě je naše manželství uzavřená věc. A opravdu jsem šťastná, že jsem ve svém věku potkala muže, kterého miluji a on miluje mě,“ uzavřela Patrasová, která se svým Italem randí už pět měsíců.



Přečtěte si
antonuis.j
20. 10. 2016 • 11:22

Bábo, jsi ubohá primitivní socka a negramotná zapšklá dementní chudinka jen k politování, nic víc.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.