Dara Rolins po smrti kamarádky: Splní její poslední přání... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dara Rolins po smrti kamarádky: Splní její poslední přání...

Obě jezdily na společné dovolené.
Obě jezdily na společné dovolené.  (Foto: Instagram, Facebook.com)

Náhradní máma! V tu se dobrovolně promění Dara Rolins (43). Po smrti své manažerky a nejlepší kamarádky Evy Skallové (†36) se chce starat o její dceru Charlottu (8).

Obě pojilo téměř deset let nejen práce, ale i obrovského přátelství. Dara s Evou byly jako sestry a stejný vztah si spolu vytvořily i jejich stejně staré dcery. Právě proto se zpěvačka ani ne měsíc po smrti Skallové rozhodla, že by se postarala o její Charlottku.

„Bavila jsem se s Jirkou, jejím otcem, o tom, že ji chci brát na dovolené, na víkend. Chci s ní trávit čas a chci, aby zůstala s námi,“ prozradila Rolins své plány. Moc dobře ví, jak jsou holčičky na sebe fixované. Dara tak vlastně bude dělat to, o co se do poslední chvíle snažila Eva, než 27. září prohrála boj s rakovinou.

„S Darou jsme už velký holky, přežijeme, že se neuvidíme každý den. Naše dcery jsou ale jako sestry. Chci, aby Charlotte a Laura byly spolu, proto si je hodlám často brát do Špindlu, kde mám byt. Samozřejmě, jestli mi to nemoc dovolí...“ řekla deníku Aha! Eva čtyři měsíce před svou smrtí.

Pomáhá jí Laura
Daře hodně pomáhá její vlastní dcera Laura. „Těší mě, že děvčata si stále esemeskují. Laura jí napsala zprávu a Charlottka okamžitě zareagovala. Dceři jsem řekla, že teď musí dát Charlottce hodně lásky a pozornosti,“ přiznala zpěvačka v rozhovoru pro slovenské rádio Expres s tím, že se o Evinu dceru musí postarat. „Evička na to tam nahoře se zdviženým prstem čeká...“ dodala zpěvačka.



Přečtěte si
Lenka65
19. 10. 2016 • 10:20

Ze se chce o malou starat, to je hezke. Proc to ale hned slepici do bulvaru? Uz nevi jak na sebe upozornit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.