Kostková má o chlapech jasno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kostková má o chlapech jasno!

Všichni kolem se ptají, jestli už si po rozvodu někoho našla...
Všichni kolem se ptají, jestli už si po rozvodu někoho našla... (Foto Zbyněk Pecák)

Je jí čerstvě čtyřicet a je rozvedená. Přesto Tereza Kostková vypadá skvěle a působí naprosto vyrovnaně. Jak to jenom dělá?

„Rozvod není snadný ani bezbolestný, nemáte potřebný nadhled, odstup, ale jsou horší věci opravdová trápení,“ řekla Tereza pro OnaDnes. Herečka má priority jasně srovnané. A z toho, co si loni prožila, už si dnes velkou hlavu nedělá. Otázky na to, zda už si našla nového partnera, nicméně neutuchají…

„Ptá se mě na to spousta lidí. Asi panuje představa, že není možné, aby čtyřicetiletá mladá ženská nikoho neměla. Jenže já jsem nikdy v životě nerandila s někým, abych nebyla sama. Tak už se nezměním. I z úcty k potencionálnímu partnerovi nemůžu nabízet vztah s tím, že s ním jsem hlavně proto, abych nebyla sama,“ má jasno Kostková. Ale není to spíše tak, že by se po negativní zkušenosti mužům záměrně vyhýbala? „Vůbec ne, nemám z mužů blok a s bývalým manželem také dobře vycházím. Nejsem ochotná zkoušet, jestli se něco nevyvrbí po třech sklenkách na baru, to se mi nestalo ani ve dvaceti. Všechno musí do sebe zapadnout. Počkám si,“ uzavřela moderátorka oblíbené taneční soutěže StarDance.

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.