Hvězda »Tváře« Slováčková: Je na dně! Proč? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězda »Tváře« Slováčková: Je na dně! Proč?

Nejmladší hvězda Tvojí tváře Anička Slováčková.
Nejmladší hvězda Tvojí tváře Anička Slováčková. (Foto Aha! – M. Pátek, Herminapress.cz)

Peklo na zemi! Tím je pro Aničku Slováčkovou (21) účast ve veleúspěšné novácké show Tvoje tvář má známý hlas. I když si zpěvačka každé své vystoupení nakonec užije, tréninky provázejí slzy i nechutenství. Dcera Dády Patrasové (60) a Felixe Slováčka (73) má navíc zdravotní komplikace!

Kromě toho, že si před nedávnem našla bulku v prsu, totiž trpí Anička srdeční arytmií. Když musela ve třetím kole předvádět Eminema (44), nemohla popadnout dech a srdce jí bilo jako splašené.

„Už na arytmii neberu ani léky, mám ji malou. Díky muzikálům, kde člověk musí tančit i zpívat, se mi to zlepšilo, ale u Eminema jsem byla zničená, to nešlo,“ vzpomněla pro Aha! Slováčková. na dno svých fyzických a psychisckých sil si ovše sahá při každém vystoupení. Už jen příprava na ně je velmi náročná.

Překousla švába!
Když se teď v neděli křehká blondýnka proměnila v šíleného zpěváka britské skupiny The Prodigy Keitha Flinta (47), dělalo se jí ze skladby příznačně nazvané Breathe (Dýchej) špatně.

„Tohle vystoupení bylo na dech v pohodě, ale spíš se mi z hrdelního zpěvu zvedal žaludek,“ svěřila se zpěvačka, jež děsila porotu nejen svým zjevem, ale také tím, že přímo před nimi překousla »živého« švába! Sama měla přitom největší strach ze šlehajících plamenů. „Bála jsem se, aby mě něco nesežehlo,“ dodala statečná Anička.

Tvář je jednička
Ve sledovanosti...
Už se z toho stává tradice, že Tvář je nejsledovanějím pořadem nedělního večera. Tentokrát si ji nenechalo ujít 1,6 mil. diváků starších 15 let. Doktora Martina (ČT1) zhlédlo 1,23 mil. diváků a poslední díl seriálu Mordparta (Prima) si nenechalo ujít 710 tis. diváků.



Přečtěte si
-bello-
18. 10. 2016 • 23:16

ellenic oni se nehoní za kšefty, oni chodí do práce, tak jak každý jiný.Ber to tak, že taky musí.Vydělávají třeba víc než ty, ale odvádějí víc daní, a mají víc potřeb atd. . A je to leckdy drsnější , než být " pod penzí ", pokud ovšem nejsou seriáloví.Tam mají trafiku až do penze. jo Rieu ujde, ale všeho moc škodí.Tihle sóloví jsou po létech rutináři.Já miluju dirigenty ( hostující ). Posílám ti s ním malou Amíru z " Holland Got Talent " https://www.youtube.com/watch?v=jDqa4esWbb4

petr11
18. 10. 2016 • 11:29

....všechno je to jenom cirkus a lidi se na dívají...fuj,to je neúroveň

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.