Vítová už odmítá koukat na manžela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vítová už odmítá koukat na manžela!

Iveta Vítová vypadá po mateřské stále skvěle. A slušet jí to zanedlouho bude i na televizní obrazovce!
Iveta Vítová vypadá po mateřské stále skvěle. A slušet jí to zanedlouho bude i na televizní obrazovce! (Foto ara)

Bývalá Miss vychovává s podnikatelem Jaroslavem Vítem tříletou dceru Anetku. Manželství jim zatím docela klape. V některých věcech ale začal manžel Ivetu natolik štvát, že se těší, až znovu nastoupí do práce.

Kdy přesně se Česká Miss 2009 a bývalá moderátorka zpráv na TV Nova znovu objeví na televizních obrazovkách, zatím neví ani ona sama. V jednom má však naprosto jasno. Po mateřské se do roboty přímo žene. „Těším se do práce, že si tam odpočinu, mateřská rozhodně žádná dovolená není, ten název opravdu moc nesedí,“ směje se půvabná blondýna.

Vítová (dříve Lutovská) si tak odpočine od výchovy dcerky, ale i od svého manžela. Bývalá modelka prozradila pro Nedělní Blesk, čím ji její movitý podnikatel dokáže spolehlivě vytočit. „Jsou to často jen maličkosti, které ale časem mohou být velké, když je jich moc. Třeba ponožky pohozené na zemi. Nebo bačkory, o které pokaždé večer zakopávám…,“ postěžovala si Iveta.

Ačkoliv to moderátorce vadí, manžel ponožky na zem soustavně hází dál. „U nás leží ponožky vždycky na zemi, já jim říkám dva položení hadi. Takže i od těch hadů ráda vypadnu do práce. Oni se mezitím ale bohužel nikam neodplazí, zůstanou tam ležet. Alespoň je neuvidím celý den, když budu v práci,“ uzavřela Vítová.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.