Triumfální návrat Slavíka: Gottovi tleskalo 17 tisíc lidí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Triumfální návrat Slavíka: Gottovi tleskalo 17 tisíc lidí!

Karel mával fanouškům do všech koutů haly.
Karel mával fanouškům do všech koutů haly. (Foto Aha! – Pavel Machan)

Triumfální návrat zažil v sobotu večer ve vyprodané pražské O2 areně Karel Gott (77)! Když se v závěru akce Český mejdan objevil na jevišti, 17 tisíc lidí povstalo a mělo slzy na krajíčku.

Je to totiž rok, co Karel onemocněl zákeřnou rakovinou mízních uzlin, ze které se nakonec úspěšně vyléčil. A teď se pomalu vrací na scénu. To, co následovalo, když v sobotu vkročil na jeviště, nečekal ani on sám! Celá hala povstala a bouřlivým potleskem ho přivítala. Mistr nebyl schopen slov!

Bouřící dav přerušila až první píseň Zůstanu svůj, při které Slavík svým zlatem v hrdle a vlídným chováním k fanouškům splnil, co v názvu písně slibuje. „Věřte mi, to je nenahraditelný pocit. Na to jsem se celý rok těšil,“ pronesl Karel do neutichajícího potlesku sedmnáctitisícového publika. „Přišel jsem trochu později, protože správný mejdan před jedenáctou nezačíná,“ zavtipkoval zpěvák, který následně nabídl svůj další hit Noční král. A pak už přišla na řadu nová hitovka Země vstává. Nervozita? Ne!
„Karel nebyl před vystoupením vůbec nervózní, naopak na něm bylo vidět, jak moc se na publikum těší. Když dozpíval, viděl jsem, jak moc je dojatý a lidé ho nabili energií,“ svěřil deníku Aha! Michal David, který je autorem dvou Gottových comebackových písní Země vstává a Perfektní den. „Karla nejvíc po celou dobu nemoci drželi nad vodou lidé, kteří mu posílali energii. Velmi to vnímal, všechny ty vzkazy od fanoušků. A tak jim tady poděkoval,“ řekl další z hostů hudební akce Petr Kolář (49).

Úspěch po dvou letech
Gott vystoupil v největší české aréně po dvou letech. Naposledy tam zpíval na podzim 2014 v rámci turné po Česku Slovensku.

35 Mistrových slov, kterými pobláznil davy!
„Velké díky, dámy a pánové! Věřte mi, to je nenahraditelný pocit. Na to jsem se celý rok těšil! Na tenhle moment, setkání s vámi. Díky! Přišel jsem trochu později, protože správný mejdan před jedenáctou nezačíná!“

Další zajímavosti o životě Karla Gotta si přečtěte ZDE!



Přečtěte si
aveneta
17. 10. 2016 • 12:30

Budiž mu přáno uzdravení....každý nemá to štěstí a tak vysokou péči speciálních lékařů nejvyšší úrovně jako Gott....takový Franta ze Záběhlic by byl již po smrti...jak vidno Gott chce dožít svůj život ve slávě na úkor své rodiny, tedy hlavně malých dcer, kterým by se měl věnovat místo showbyznysu

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.