Bittnerová (38) vyřazená ze StarDance: Útok na Ebena! Co si mohl odpustit? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bittnerová (38) vyřazená ze StarDance: Útok na Ebena! Co si mohl odpustit?

Miluška si postěžovala na Marka Ebena!
Miluška si postěžovala na Marka Ebena! (Foto: Pavel Machan, ara)

Tak tohle čekal jen málokdo! Seriálová hvězda Miluška Bittnerová (38) jako první vypadla z letošní StarDance. Pořádně to obrečela a k tomu si postěžovala na moderátora show Marka Ebena (58).

Stokrát nic umořilo osla. Tak tohle známé české rčení se skvěle hodí na to, s čím se sympatická herečka musí potýkat většinu svého života. Příroda jí totiž obdařila výraznými ženskými křivkami, které nechají v klidu jen málokterého muže.

To se nečekalo
Bohužel se do skupiny neotesanců zařadil i moderátor soutěže Marek Eben (58). Muž, od kterého asi většina diváků čeká humor na vyšší úrovni.
„Já jsem na narážky ohledně mého poprsí zvyklá, ale od pana Ebena mě to velmi překvapilo, až jsem byla i naštvaná. Mohl si to zrovna v případě této kultivované akce odpustit,“ řekla Bittnerová po sobotním vyřazení. Začal zostra
„Nevěděl jsem, kdo je Miluše Bittnerová, tak jsem si ji vyhledal a zjistil jsem, že jde o velmi talentovanou herečku, která účinkuje v představení Johna Patricka Pohleď a budeš udiven. To se mi stalo, když jsme se potkali,“ takhle se do herečky Eben pustil hned první večer.

A bohužel i ten druhý se nesl ve stejném duchu. „Miluška pochází z Hořic a je stejně jako podkrkonošská krajina svěží a zvlněná,“ neodpustil si další rýpnutí do jejího dekoltu Eben. A kdo ví, s jakými hláškami by přišel během třetího večera, kdyby Miluška nevypadla...


Uškodila jim porota
„Zlomilo nám vaz hlasování poroty. Protože, když máte takhle málo bodů, potřebujete strašně moc hlasů od diváků, ale to se nedá nic dělat,“ zhodnotila Miluška neúspěch se slzami v očích. Společně se svým tanečníkem Michalem Necpálem dnes přijde do dopolední show rádia Frekvence 1, kde sama o víkendech moderuje Dámský klub.



Přečtěte si
fizi
13. 12. 2016 • 15:27

jiroušek12- přesně vyjádřeno! Marek to řekl velmi decentně.A tlustá Miluška se nemá co urážet,v těch šatičkách byla jako velryba. Myslím,že tou svou stále rozšklebenou,řehtající se hubou už toho moc nespravila.Halina by byla lepší!!!!Aspoň by brala vše s humorem.

ararat
18. 10. 2016 • 19:58

Ela Anrow · Praha Miluše Staňková jo, z googlu testů má každej génia.Dokonce i Špagáta Hanychová NÁNO za to ty máš IQ tykve co? Ano to by sedělo,blbá jak janečkovy koně....

beruna
18. 10. 2016 • 13:16

Sterilní suchop-rd.

beruna
18. 10. 2016 • 13:13

Uvést soutěžící slovy "Nevěděl jsem, kdo je Miluše Bittnerová,..." bylo od Ebena trapné a soutěžící to zbytečně poškodilo, protože soutěžící tam mají fungovat jako "známé osobnosti". Hlavně že si pak infantilně hrají na "skvělou partu lidiček", co si drží palečky.

anezat
18. 10. 2016 • 09:37

Někdo musel vypadnout jako první, nedá se nic dělat. Kdyby Bittnerka nechodila i mimo tuto soutěž neustále oblékaná do velkých výstřihů, nikdo by na ni narážky neměl.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.