Nejvyvinutější tanečnice celé historie StarDance Miluše Bittnerová: Dostala zákaz ukazovat prsa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nejvyvinutější tanečnice celé historie StarDance Miluše Bittnerová: Dostala zákaz ukazovat prsa!

Během prvního dílu byla Miluška zahalena od krku až po paty.
Během prvního dílu byla Miluška zahalena od krku až po paty. (Foto Aha! – Marek Pátek, ČT)

Žádné výstřihy a odhalování! Takové nařízení vydala Česká televize pro Miluši Bittnerovou (38), která tančí ve StarDance. Její přírodní pětky se musí zakrývat, aby neprovokovala televizní diváky.

„Televize nechce, aby prsa vypadala moc velká. Vím, že je příkaz je schovávat, takže žádné výstřihy,“ prozradila deníku Aha! majitelka přírodních pětek. „Musím uznat, že pro mě je to příjemné, protože při tanci nemusím mít strach, aby někde něco vykouklo,“ dodala se smíchem.

„Jakmile mi někdo řekne, co mám mít na sobě, tak to vezmu jako hotovou věc. Sama na to nejsem odborník. Jsou věci, které jsou třeba hezké v běžném nošení, ale vypadají zase špatně na kameru,“ dodala herečka, která se v minulosti kvůli svým přednostem trápila, ale nakonec ze svého mindráku udělala svou přednost. Kvůli nařízení České televize svá ňadra ale nemůže ukázat v celé své kráse.

Na základce je maskovala
„Na základce jsem měla největší prsa ve třídě. Dost špatně jsem to nesla a styděla jsem se. Nosila jsem hodně volná trička, dlouhé vlasy jsem házela dopředu, abych prsa co nejvíc maskovala,“ zavzpomínala Bittnerová na dětství ve škole.



Přečtěte si
-bello-
16. 10. 2016 • 16:26

jity no s tím se dá i souhlasit, já nevím, k tomu vzhledu snad lidi hodnotí i mozek, i když .....

jity
16. 10. 2016 • 13:06

bello usuzuji podle diskuzí, jaké kritiky se snáší na různé ženy, které nejsou jako párátko. Už i Mesaroščová je prý tlustá a jiné. Viděla jsem to a rozhodně nebylo horší než ostatní, ale někdo musí být první a ona to unesla s grácií. Nepíši nikde, že je nějaká chudinka, která to má za trest, prostě tak to je a je to můj názor, že lidé hodnotí hlavně ženy podle vzhledu.

ararat
16. 10. 2016 • 12:25

Ela Anrow · Praha Dana Štěpánková právě jsem si přečetla, že byla Bittnerová vyřazená, ( já se na to nedívám, neplejtvám časem na tohle). Ona to prostě zkazila tanečníkovi.Nejspíš je to poleno. Pokud vím, dávala interview, že nemá vůbec trému a byla vůbec sebevědomá. Ve zprávě na i-dnes , kde ohlašovali výsledky jsem viděla i její fotku s vystrčeným " kolínkem " ( asi mělo vyznít sexy). Mohu zodpovědně říct, že to koleno je macaté a lejtko pod ním taky.Do něho se vejde to mopje 2 x a to si připadám normální ( nikoli hubená ). Takže jak ? Je macatá, není ?Myslím že je mrňavá a oplácaná.Ale hlavně a zejména je blbá, blbá, blbá ve smyslu prostinká, prostinká, prostinká . A prsa a la kilová závaží jí závidí zas jen blbec ************ NÁNO tady je vidět tvou schízu,nic o tom nevíš neviděla jsi to a někde jsi něco četla,a vzala jsi to jak holý fakt,já se ptám prč máš tak blbé primitivní integrály? A kdo tady závidí,jsi právě ty,no prostě už vem v potas,že nejsi použivatelná v reálném životě,nic neumíš a aky nic nemáš,jenom "AHA" HAHAHAHAHAHA

-bello-
16. 10. 2016 • 11:47

jity a není to tím, že je prostě na tanec poleno ? Co jsem četla, tak ani u poroty nezabodovala, tak proč ji hned omlouváš, že jako ona je chudinka a má to za trest, protože holt je prsatá.Já to neviděla a přehrávat si to nebudu, nestojí mi to za to, ale snad ta porota není úplně pitomá.

jity
16. 10. 2016 • 10:33

Včera už ji diváci vyřadili, lidé nemají rádi ženské oplácané. Každá musí být štíhlá a hlavně krásná a chytrá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.