Platí si Krajčo za dobrou pověst? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Platí si Krajčo za dobrou pověst?

Richard Krajčo si zaplatil manželčino mlčení.
Richard Krajčo si zaplatil manželčino mlčení. (Foto: Foto ČT, Bontonfilm, ara)

Zpěvák Richard Krajčo (39) je velmi oblíbený. Má skvěle rozjetou kariéru a mnoho fanoušků, kteří by na něj možná změnili názor, kdyby se dozvěděli o tom, jak moc ublížil své manželce Martině Poulíčkové.

Před pár lety podlehl Krajčo kouzlu režisérky Karin Babinské, a i když byli oba zadaní, rozhodli se spolu zůstat a své partnery opustili. Bylo jasné, že kdyby Richardova žena Martina na veřejnosti popsala, jaké utrpení jí svým odchodem způsobil, prošel by si zpěvák opravdovým mediálním peklem. Ovšem Krajčo si na své popularitě vydělává a nemohl si dovolit, aby jeho image někdo zničil. Z toho důvodu si manželčinou mlčení zkrátka koupil.

Martině a dětem nechal rodinný dům, své auto a měsíčně jí dává spoustu peněz. Navíc svým dětem podstrkuje neustále dárky a vozí je na výlety. Což je od něj na jednu stranu moc hezké, ale pro Krajčovu manželku už to tak skvělé není. Richard si totiž děti bere nepravidelně a to často narušuje její vlastní plány. Navíc se s rozvodem ještě stále nevyrovnala. „Přišlo to jako blesk z čistého nebe a dodnes cítí obrovskou křivdu. Má to těžké. Zapne televizi, tam Krajčo s Babinskou. Podívá se na internet, najde desítky fotek a článků, jak si ti dva užívají. Jde do obchodu, v rádiu hraje Kryštof. Děti si také ke Karin vypěstovaly hezký vztah, takže o ní mluví doma a Martině vyprávějí, jaké s ní mají skvělé zážitky,“ prozradila pro Sedmičku kamarádka Martiny s tím, že si málokdo dovede představit, co prožívá.

Navíc Martina přišla kvůli rozvodu i o práci. Dělala totiž kapele Kryštof manažerku. Po jejich rozchodu si Krajčo vzal agendu pod sebe a teď jim pomáhá Babinská. „A to ve chvílích, kdy jsou na vrcholu, takže si slízla smetanu,“ dodala kamarádka.



Přečtěte si
ellenic
5. 11. 2016 • 19:07

reflexx Nikdo neříká, že je Martina světice, ale Krajčo u mne naprosto klesl , pořídí si dvě děti, potom se na manželku a potomky vykašle, protože Babinská je prostě Babinská. Ta nejspíše neměla problém si začít se ženatým Krajčem .

reflexx
5. 11. 2016 • 17:15

No tak madam Martina jako neznámá nicka klofla hnusáka Poulíčka, kterej byl tehdá populární, získala známé příjmení. Zanedlouho se s ním rozvedla a klofla Krajča, který už tou dobou měl slušně našlápnuto. Prostě hotová světice.

dzery1
5. 11. 2016 • 15:42

Oblíbenej?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.