Jágrův doping: Verunčina kůzlátka pro štěstí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jágrův doping: Verunčina kůzlátka pro štěstí!

Kuk na Jardu! Veronika ukázala fanouškům, co má Jarda doma.
Kuk na Jardu! Veronika ukázala fanouškům, co má Jarda doma. (Foto Instagram)

Tak tfuj, tfuj, tfuj, Jardo! Přání nezdolnému hokejistovi, který v noci na dnešek vstoupil už do své 23. sezony NHL, poslal jistojistě bezpočet fandů. To nejlepší však Jaromír Jágr (45) dostal od své »tanečnice« Veroniky přímo v šatně Panterů.

Tam ji totiž dobře naložený »Džegr« vzal jediný den před úvodním mačem sezony proti New Jersey. A jeho blonďatá múza mu kabinu »posvětila« gymnastickým tanečkem pro štěstí. Bílé tílečko i rozevlátá barevná sukně se míhaly kolem Jardy a vystřihly parádní hvězdu s dokonalou holubičkou navrch. „Asi tu zejtra bude mít vystoupení,“ komentoval se smíchem video na Instagramu třetí nejproduktivnější plejer historie NHL.

„A co ty, jsi připravenej? Doufám, že jo, když jsi celé léto trénoval,“ vrátila mu štulec finalistka České Miss 2012. A jako bonus se laškovně sama nafilmovala před obrovským fénem vysušujícím výstroj, jenž odhaloval víc, než by zvládl obyčejný závan horkého floridského vzduchu. Aspoň si bude mít její milý co přehrávat, až se bude nudit v letadle na předlouhých zápasových šňůrách.



Přečtěte si
-bello-
15. 10. 2016 • 01:21

Jágr toho zažil dost .Chce mít klid, nenáročnou ( intelektem ) holku, která by ho bavila a byla naivní a milá a veselá atd atd.No a ta Veronika se snaží. Dělá věci, aby byla za roztomilou, bezprostření, skoro dětskou , protože jemu se to líbí. Jenže ona má svou minulost a naivní ani dětinská není. Myslím, že by tohle křečovitý pojetí měla zabalit, přiznat si věk a zkušenosti a mazat někam studovat, dokud jí to hlava bere a Jágr platí. Ztrácí čas pro budoucí seberalizaci. Když si ji vezme, bude pak furt jen TA manželka, přesně jako ta blbá Gottka . A když to neudělá, je ještě blbější, než jsem si myslela. (Jakože to neudělá )

ellenic
14. 10. 2016 • 18:57

Naprosto extrémní exhibicionistka , stále selfíčka, Verča takhle a ještě Verča takhle a ještě jednou Verča. Je mi Jágra docela líto, zasloužil by si lepší partnerku, tahle se neustále předvádí , ale jedno se musí uznat, udělala maximum pro to, aby ho dostala, tam kam chce, tedy do chomoutu .

marcela47
14. 10. 2016 • 14:20

Zda si mi, že již je Jágra až moc. Chlapec se zabouchl ku rvy a teď je s ní celý pos ra ný. Dejte už s tím pokoj. Chlapče však ona se ti odvděčí odlivem peněz z tvého konta. A co na to p. Jágrová? Všechny před tím jí nebyly dost dobré i přesto, že to byly inteligentní slečny proti tomu co má dnes.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.