Stryková o děťátku! Konec v Ordinaci? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Stryková o děťátku! Konec v Ordinaci?

Stryková, Chýlková, Šišková, Kohoutová
Stryková, Chýlková, Šišková, Kohoutová (Foto – Lenka Hatašová/ Divadlo Studio DVA)

Synovi ještě nejsou dva roky, a hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě Jana Stryková (37) už ví, že další dítě nebude. „Zatím ho neplánuji,“ svěřila se deníku Aha! herečka, když chovala malého Jáchyma (1).

„V Ordinaci se děje to, že mám dítě a doma jedno také, takže to zatím bohatě stačí,“ směje se představitelka zdravotní sestřičky Kateřiny Vránové, která musí skloubit mateřství s prací – a jednoduché to rozhodně nemá.

Ještě než pravnouček Waldemara Matušky (†76) oslavil první narozeniny, už byla zpět před kamerou i v divadle. „Výchovu syna opravdu nezvládám. Je ve věku, kdy vše poznává, a to je tedy záhul. Do toho natáčím, učím se texty do divadla... Ještě že mám babičky a partnera, jinak bych se zbláznila,“ naříkala Stryková. Ta nejen že nechce děti, ale ani o svatbě s vnukem slavného zpěváka, zvukařem Matějem Matuškou, (36) neuvažuje.



Přečtěte si
fizi
14. 10. 2016 • 14:39

Ve fotogalerii máte na dvou fotografiích Renatu Svárovou,nikoli Janu Strykovou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.