Ringo Čech kontra šéfka Prahy Krnáčová: Čím ho namíchla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Ringo Čech kontra šéfka Prahy Krnáčová: Čím ho namíchla!

František Ringo Čech
František Ringo Čech  (Foto Aha – Karel Kopáč, Zbyněk Pecák)

Známému všeumělovi, který nemá pro peprnější slůvko daleko, vadí současná primátorka metropole. A kupodivu nikoliv osobně, nýbrž národnostně!

Ač František Ringo Čech (73) radostně fandí vítězi nedávných komunálních voleb, určitě všechny nařízení pána z Čapího hnízda neschvaluje. Dost mu totiž vadí, že na místě šéfky hlavního města Česka sedí jeho stranická podřízená ze Slovenska!

"Jen bych byl rád, kdyby byla primátorkou Prahy Češka, protože jde o Prahu. Je jedno, zda je někdo ze Slovenska a tady v ČR žije a pracuje, ale pokud chce Andrej Babiš do vedení Prahy ženskou, měla by to být Pražačka!" zaperlil Ringo na webu Parlamentní listy.cz.



Přečtěte si
-bello-
12. 10. 2016 • 22:27

ellenic tohle je něco jiného, vedení města ! Zkus do Bratislavy dosadit Čecha,uvidíš to čóro !!!

ellenic
12. 10. 2016 • 18:03

Už se dlouho o Františku Čechovi nepsalo, tak se zase ozval . Co řeší, že je současná primátorka Adriana Krnáčová Slovenka, má snad její národnost vliv na postoj primátorky Prahy. Hloupý názor Čecha . To když bude na umření a zjistí, že lékař, který ho bude ošetřovat je Slovák, tak raději umře, nechápu. Tohle bytostně nesnáším, řešit národnost Čechů a Slováků. Jezdím na Slovensko ráda a nedám na Slováky dopustit a proto mi nevadí, že paní Krnáčová je Slovenka. Ve Vojenské nemocnici mne ošetřovaly po operaci sestřičky i Slovenky, ale byly skvělé .

-bello-
12. 10. 2016 • 13:34

Za prvé, v tom článku je gramatická chyba. Za druhé, ano ! Krnáčová by měla vypadnout a Pražané by měli žádat jiný název pro to úděsné " lítačka " Jinak , na rozdíl od R.Čecha, nevítám v Čechách ani Babiše, protože je to podvodník. Tečka!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.