Karel Gott (77): Před koncertem k doktorovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Karel Gott (77): Před koncertem k doktorovi!

Karel Gott před vystoupením navštívil lékaře.
Karel Gott před vystoupením navštívil lékaře. (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl )

Nechtěl nic podcenit! Před comebackovým koncertem ve vyprodané Malostranské besedě musel Karel Gott (77) navštívit lékaře! Potřeboval jeho posvěcení, aby se mohl vrátit zpět za mikrofon.

„Karel byl před víkendem u svého doktora přes hlasivky Jana Pasky, který mu jeho zlato v hrdle důkladně vyšetřil,“ řekl nám zdroj ze zpěvákova okolí.  
A výsledek? „Koncert mu povolil! Musel vyhodnotit, jestli zpěvák může hlasivky zatížit daleko více, než jen při krátkých vystoupeních v poslední době. A vše dopadlo dobře,“ pokračoval jeden z blízkých Gottových spolupracovníků. „Karel měl ale celý víkend strach, aby nenachladl nebo nechytil nějakou infekci do krku, takže byl doma a mezi lidi nešel,“ dodal.

Návrat do divadla
Slavík si přál vrátit se na scénu v malém divadle. „Hodně jsem o tom přemýšlel, samozřejmě, že ve hře byl i Slaný. Ale v posledních letech jsem si velmi oblíbil Malostranskou besedu, takže jsem zvolil právě toto místo,“ řekl Aha! Gott, který do pražského centra pravidelně chodí na koncerty a recitály svých kolegů.

Bouček to jistí
Moderátorem večera se stal Libor Bouček (35), kterému Slavík plně důvěřuje. „Myslím, že to bude pěkný večer. Scénář máme hotový, ladili jsme ho několik dní,“ svěřil se ještě před začátkem koncertu Libor. Vedle něj a Gotta by se na scéně měli objevit např. Michal David (56) či Ilona Csáková (46).

Co se dělo na koncertě Karla Gotta? Čtěte v zítřejším Aha!

Další zajímavosti o životě Karla Gotta si přečtěte ZDE!



Přečtěte si
koko61
11. 10. 2016 • 10:06

to teda, naprosto bezkonkurenční

koko61
11. 10. 2016 • 07:48

Jak již jsem psala včera, tak Kájo prosím Vás, když už se ukazujete světu ve velké parádě, přestaňte se alespoň debilně šklebit. Je to nepřirozené a k Vám ten výtlem vůbec nesedí a nepatří, děkuji

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.