Gay Lukáš po útěku z Výměny: Svému manžílkovi dal zákaz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Gay Lukáš po útěku z Výměny: Svému manžílkovi dal zákaz!

Do Výměny manželek se Lukáš s Vojtou přihlásili kvůli slávě.
Do Výměny manželek se Lukáš s Vojtou přihlásili kvůli slávě. (Foto: FTV Prima, TV Nova, ČT, ara)

Náš známý vymetač televizních pořadů (Pošta pro tebe, Prostřeno) se zase předvedl. Potom, co předčasně ukončil svou účast ve Výměně manželek, udělal hysterickou scénu i svému novopečenému manželovi. Co se stalo?!

Nevyrovnaný gay Lukáš Sivák (25) vstoupil po skončení Výměny manželek do registrovaného partnerství se svým přítelem Vojtou. Ten stačil ještě během závěrečné večeře Výměny pozvat na svatbu i protipár, Michala (35) s manželkou Stáňou (37) z Brandýsku. Jenže právě tady u konfliktního Lukáše narazil!

"Stáňa s Vojtou byla asi ještě týden po natáčení v kontaktu. Dokonce celá rodina přijela za ním do Prahy. Já se to náhodou dozvěděl, a tak jsem Vojtovi zakázal se s nimi stýkat. Bude to tak lepší. Té rodině nevěřím," komentoval události po Výměně Lukáš. A že páreček z Brandýsku nakonec na jejich sňatek nedorazil ho prý velmi potěšilo! "Nepřijeli a já jsem rád, protože s nimi už nechci mít nic společného..."

 



Přečtěte si
hejpockej
7. 10. 2016 • 04:14

nova generace stoji za hov**. A v krestanstvi stejne neveri. nikdo je k tomu nevedl. Pro nasi republiku budou slimaci spaseni. Lepsi nejaka vira nez zadna. Pevna ruka a kazen. Nastolit poradek jak v Arabii, a bude klid. Gayove zmizi z verejnosti, lidi prestanou vrazdit maly deti a hazet je z okna, stetky budou zahaleny, fet a alkohol zakazany, tedy ubydou havarky, matky se budou muset starat od deti a rodinu, povinne se modlit, atd.

6010
6. 10. 2016 • 17:37

Gay Lukáš je odporné stvoření.Že mu nepřijeli na svatbu? Co by tam dělali? Vždyť je to trapák na entou.A tomu jeho manželovi se divím, že s ním vůbec vydrží.Je to docela hezký kluk.

lahny
6. 10. 2016 • 14:36

Sledoval jsem a utvrdilo mně to v přesvědčení, že dnešní mládež je zkaženější než za komunistů.Mladé holky, nejenže neumějí doma pomáhat ( i když to je chyba rodičů ve výchově), ale mají horší vyjadřování než dlaždič.Co jejich výrazů muselo být vypípáno!!!A takhle mluvili před malou sestřičkou!! Sice jsme tenkrát nebyli beránci, ale nejhorší slovo bylo "vole" a to se ještě mnozí z nás báli doma říci protože by ihned přilítla facka. Zrovna tak naše děti takový slovník nikdy neměly. A o tom gayovi je škoda mluvit.Zkrátka mladý a nezkušený frajírek.A takovýhle lidi mají v budoucnu vést naši republiku? Já v jeho letech vychovával už dvě dcery a byl přestěhovaný na vesnici, kde jsem se staral už o zvířectvo

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.