Tereza Kerndlová: Mít třicet je sexy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Tereza Kerndlová: Mít třicet je sexy!

Právě dnes Tereza Kerndlová slaví 30. narozeniny.
Právě dnes Tereza Kerndlová slaví 30. narozeniny. (Foto: Facebook.com)

Plavky bez zbytečných kusů látky a přes ně jen lehký svetřík kryjící proklatě sexy křivky. Takhle slaví zpěvačka Tereza Kerndlová své třicáté narozeniny!

A aby jí na oslavě nepršelo, odjela s celou rodinou do španělského letoviska Marbella. „Zároveň totiž v říjnu slaví narozeniny i moje mamka Milada, takže jsme vyrazili celá rodina. Já, táta, manžel Renda a jeho syn Patrik, můj skorosyn. V Marbelle jsme už poněkolikáté, to místo jsme si zamilovali.

Vždy si zde pronajmeme dům, lenošíme a Renda nám k tomu vaří,“ směje se Tereza s tím, že její manžel je fantastický kuchař. Ve Španělsku si pak, minimálně podle fotografií, jaké zveřejňuje na svém Facebooku, užívá nejen dobré jídlo i pití, ale i dostatek slunce.



Přečtěte si
-bello-
12. 10. 2016 • 15:53

Kerndlová si hlídá každé deko a ani kopec zmrzliny v tom vedru nedá . Ona a Verešová a další blbky neustále odhalují i to dřív neodhalené a stupňují odhalení až tak, že jen blbec by v tom viděl náznak , výzvu ! a ty konce za tím . U těchhle vidí všechno naráz a je to jak okoukaný bazár svlečenýho masa Svádět se musí umět ------------------------- Meku, sakra kde jsi ? Mám angínu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.