Marcela Holanová otevřeně o svém alkoholovém období: Sáhla si na penis! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Marcela Holanová otevřeně o svém alkoholovém období: Sáhla si na penis!

Holanová měla velké problémy s alkoholem.
Holanová měla velké problémy s alkoholem. (Foto Aha! – Martin Hykl, ara)

Vůbec poprvé promluvila o tom, co se jí dělo v době po rozchodu s Karlem Šípem (71). Marcela Holanová (65) v té době dost často sahala po skleničce alkoholu. A podle toho to také vypadalo! Důkazem je zážitek z města hazardu Las Vegas.

„Byla jsem tam tehdy s kamarády a nějak jsme tam i vystupovali,“ zavzpomínala zpěvačka. „Šli jsme po ulici kolem muzea voskových figurín, před kterým stála socha basketbalisty Michaela Jordana. Já tehdy byla opilá, to jsem ještě pila, a tak jsem mu sáhla pod trenky,“ vyprávěla Holanová deníku Aha! na vyhlášení Czech and Slovak PhotoGirl 2016, kde vítězka Barbora Olejníková (21) vyhrála zájezd právě do Las Vegas.

„Ten Jordan měl vážně penis. A to mě rozesmálo. V tom Vegas je to všechno pohádkově dokonalé,“ poznamenala s úsměvem Holanová. Marcela hodně pila, dnes už je ale v pohodě. „Jo, teď už nepiju! To tam poznamenejte,“ dodala důrazně. 

Přemýšlela o sebevraždě
Když od ní Karel Šíp v 90. letech odešel, sáhla si na dno. „Měla jsem psychiatra, protože jsem najednou zjistila, že si vůbec nevím rady. Navíc do toho maléru, ve kterém jsem byla, mi umírala máma. Zemřela v roce 1995. A to bylo fakt strašný. Měla jsem takový období, že se mi nechtělo vůbec žít,“ svěřila Aha! Holanová.



Přečtěte si
-bello-
6. 10. 2016 • 00:55

chal prej je to "guru" diskuzního fóra. Jupíííí, to je vůůůl

-bello-
6. 10. 2016 • 00:53

eisenbieger dyť jsi trotl, v srpnu ti bylo 71 , komu chceš vykládat o přírodních zákonech ? A že máš diabetes a hypertenzi ( + jsi lehce obezní) jsi prokecnul TY sám! Dnes je tvůj " zvadlý květ " ( půjčila jsem si od Kantůrkové ) 24 cm, ale krmil jsi nás nesmyslem 30 cm, pak jsi slevil na 28 a tak jsem ti doporučila já šupléru a úhloměr, abys lépe měřil a míň kecal. Opakuji znova! Člověk ( jedno jestli chlap nebo ženská ) dostatečnbě saturovaný sexem a kvalitním vztahem nemá , opakuji znova! nemá potřebu vnucovat sexuální zážitky obecenstvu a nemá , opakuji znova ! nemá potřebu žvanit o sexu veřejně od rána do večera . Nemusíš mi nic vykládat, jsi úplně blbej obyčejnej nemohoucí ónan! a chaluge tady zbytečně napadáš!!!!

eisenbieger
5. 10. 2016 • 19:57

chodim denne behat jsem fit a hubeny kde berez ty prasnice takovy nesmysly , pero mam 24cm stoji kdyz vidim chtivou zenu do 40 let a ne spocenou starou brecu v tesilkach kde pysky smrdej na sto honu jako jses ty , duchod mas malej a proto si rada ze tlacis schichtu na vratnici a kde mas moznost internetu , panelakova stareno ....ja jsem tu guru diskuzniho fora na me sem rano chodej tisice zen pac dle mych prihozu maji podle toho naladu celej den , ale ty jsi stara baba ktera podrzela kdejakymu voresprutovi ....dostal jsem od mnoha divek do 40 let nabidku na rande ....no proste to chteji

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.