Čenský a Zedníčková v Ordinaci: Líbačka se zvrtla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Čenský a Zedníčková v Ordinaci: Líbačka se zvrtla!

Milenci nechtěli přestat...
Milenci nechtěli přestat... (Foto: TV Nova)

Diváci je milují, herci nenávidí. Až na Jana Čenského (55) a Lucii Zedníčkovou (47)! Řeč je o natáčení milostných scén. Oba herci se do své první líbačky v seriálové Ordinace položili víc, než předepisoval scénář. Nemohli je od sebe odtrhnout!

Mezi primářem Davidem Suchým a právničkou Radkou Růžičkovou, která oblíbenému chirurgovi pomáhá s rozvodem s manželkou Zdenou (Dana Morávková), to zajiskří. Pracovní schůzka se maličko zvrtne, a tak jejich představitelé Jan Čenský a Lucie Zedníčková skončí u lékaře doma. Přestože se on snaží zachovat jako gentleman, ona mu nedá na výběr a vrhne se na něj. Polibky jsou čím dál tím žhavější...

Až herci přeslechnou, že režisér říká STOP, a pokračují v milostné předehře. „My jsme zvyklí hrát, dokud se neřekne stop. V tom zápalu jsme to ale neslyšeli a hráli dál, i když už nebylo třeba,“ svěřil se Čenský s lišáckým úsměvem. A nezdálo se, že by to vadilo i Lucii... Ordinaci v růžové zahradě 2 vysílá TV Nova každé úterý a čtvrtek.



Přečtěte si
6010
5. 10. 2016 • 10:26

No a co? Oba jsou velmi dobří herci a tak tuto scénu zahráli opravdově, žádné jako.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.