Slováčková (21) o nádoru: Budu bojovat do poslední chvíle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Slováčková (21) o nádoru: Budu bojovat do poslední chvíle!

Anička Slováčková se jen tak snadno nevzdává!
Anička Slováčková se jen tak snadno nevzdává! (Foto Aha! – M. Pátek, Herminapress.cz)

Podruhé v krátkém čase se dcera Dády Patrasové (60) a Felixe Slováčka (73) dozvěděla, že má bulku v prsu. Oba nádory jsou bohudík nezhoubné. Anička se po počátečním šoku k nepříjemné situaci postavila statečně.

„Když mi to doktoři řekli poprvé, tak mě napadaly myšlenky: Proč zrovna já? A co teď budu dělat?! Ale rychle jsem se vzpamatovala, protože za to, co se děje v mém těle, si mohu sama. Nevážila jsem si sama sebe a kašlala na své zdraví. Vím, že mám v prsu nález, ale je nezhoubný a pod kontrolou. Kdyby se to změnilo, tak to budu řešit a samozřejmě budu bojovat do poslední chvíle,“ prohlásila Slováčková v show Markéta dráždí celebrity.

„Všechno to je o hlavě a psychice. Pokud není člověk spokojený sám se sebou, tak se to projeví. Ať už rakovinou, nádorem, nebo jinou nemocí v těle. Vše pochází z hlavy,“ myslí si Anička.

Společné bydlení s Dádou a Felixem jí na psychické pohodě zřejmě nepřidávalo. V rodině je delší dobu dusno kvůli Slováčkově nevěře s Lucií Gelemovou (33). Mladá zpěvačka už v tomto prostředí nevydržela a našla si vlastní bydlení. „Odstěhovala jsem se loni v prosinci do svého bytu a jsem šťastná,“ uvedla Slováčková pro Blesk.

 



Přečtěte si
jity
5. 10. 2016 • 12:52

6010 ano hezky napsáno souhlasím. Aničce hodně zdraví.

6010
5. 10. 2016 • 10:19

Anička je z jejich rodiny nejčistší člověk.Je také z nich nejvíce nadaná, což nám předvedla v pořadu Tvoje tvář...... Na nic si nehraje, je přirozená.Proto jí přeji, ať jí nic zlého nepotká a s tou její rodinkou bych se stýkala co nejméně.Je tam zlo.

ararat
5. 10. 2016 • 07:48

Alena Ponistova NÁNO tak dlouho bude kecat nesmysly až tu rakovinu opravdu dostane.Bulky má celá Patrasová rodina v mozku TY TADY MELEŠ A KECÁŠ NESMYSLY,TY JSI SNAD PROROSTLÁ METASTÁZAMI V CELÝM TĚLE.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.