Gregorová bouchla do stolu: Snoubenec dostal zaracha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gregorová bouchla do stolu: Snoubenec dostal zaracha!

Zajíček Hany Gregorové dostal zaracha!
Zajíček Hany Gregorové dostal zaracha! (Foto: D. Kolářová, D. Kundrát, M. Hykl, M. Pátek, D. Malík, M. Rušinová)

Doba kdy Hana Gregorová (64) mluvila otevřeně o svém láskyplném vztahu s Ondrou Koptíkem (31) je zřejmě pryč. Herečka a principálka dala svému zajíčkovi nůž na krk a nastavila v jejich vztahu velmi přísná pravidla.

Zdá se, že jejich vztah už si opravdu chtějí užívat jen v soukromí a ne veřejně. O tom svědčí i fakt, že Hana Gregorová se na jednom z večírků objevila bez něj, což vyvolalo spekulace o jejich rozchodu. „Jsou spolu, ale Ondřej má nůž na krku. Nesmí o ní s nikým mluvit, Hana si nepřeje ani to, aby se s ní někde veřejně objevoval,“ prozradil pro Super.cz známý slavného páru. Podle něj si vdova po Radku Brzobohatém (†79) uvědomila i to, že je všem pro smích a zbytečně si komplikuje vztahy s vlastními dětmi.

Sama Gregorová přestala o své lásce mluvit a po Ondřejovi vyžaduje to samé. Jako ujištění toho, že z jeho strany jde opravdu jen o upřímnou lásku, prý používá i fízlování. „Prý mu má kontrolovat i mobil, s kým komunikuje, aby to náhodou nebyli redaktoři bulváru,“ dodal zdroj.

O tom, že to ti dva spolu myslí opravdu vážně, svědčí i fakt, že se její zajíček Ondra stáhl ze sociálních sítí, které ještě před nedávnem s velkou oblibou krmil fotkami ze svého soukromí.

Anketa

Co tohle provede s jejich vztahem?
Celkem 741 hlasujících

 



Přečtěte si
tosto
1. 10. 2016 • 11:02

On dostane zaracha a ona náhubek na tu nevymáchanou

mirkazam
1. 10. 2016 • 07:44

Bóže,ta je ale vošklivá...

eisenbieger
1. 10. 2016 • 07:30

mladej si rano liznul a zjistil ze muze rovnou strcit hlavu do hajslu to je hrozna predstava takovou starou ..nedivim se nedveda , gotta , jandy ze chteji rano vstat a liznout si vonavyho

-bello-
1. 10. 2016 • 00:40

že se jí to ale líbilo, kecat, fotit se, dávat echo, že šli na hřbitov pro požehnání k Brzobohatýmu.... Na fotce úděsná.Kdyby aspoň ustříhla vlasy a odloupla ten email na ksichtě, ta vysloužilá bordelmamá z Matiční ulice Jupí, ta je tak blbá , tak blbá, Slovena pitomá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.