Borhyová to zabalila! Porušila zákon? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Borhyová to zabalila! Porušila zákon?

Alena Borhyová s dcerou Lucií.
Alena Borhyová s dcerou Lucií. (Foto: Martin Přibyl, Marek Pátek)

Místostarostka Prahy 8 Alena Borhyová (58, ANO) odstoupí! Maminka moderátorky Lucie Borhyové (38) se rozhodla složit mandát. Důvodem je změna trvalého bydliště.

Borhyová se totiž v lednu přestěhovala z Libně do Dolních Chaber a opozice minulý týden upozornila na to, že na úřadu Prahy 8 tedy vykonává funkci nezákonně, jelikož už v osmé městské části nebydlí! Borhyová tuto skutečnost ale odmítá, jelikož Dolní Chabry jsou rozšířeným územím Prahy 8.

Přesto se rozhodla rezignovat. Nechce, aby útoky opozice na její osobu poškozovaly její stranické kolegy. „Vzhledem k tomu, že chci postupovat politicky korektně a zastávám názor, že politik musí jednat morálně a zákonně, tak složím mandát,“ prozradila exkluzivně v rozhovoru pro Blesk Alena.



Přečtěte si
-bello-
1. 10. 2016 • 00:45

ty jo, ona odstupuje, protože je seriózní?Nikoli ! Jednak opozice má pravdu, jednak na funkci nestačí a udělala na radnici nejeden problém. Ani na sekundu nepochybuju, že Babiš jí dal dost na její " hnízdo." Jen by měla odstoupit i ta blbka Eliška Kaplicky, ale to se nedočkám . Celý ANO + Babiš je pro mě prodělek Česka!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.