Moderátor show "Tvojí tváře" Sokol: Dělá show důchodkyním v obýváku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Moderátor show "Tvojí tváře" Sokol: Dělá show důchodkyním v obýváku!

Sokol v akci!
Sokol v akci! (Foto Facebook, archiv TV Nova, Daniel Černovský)

Své výstupy, díky kterým dostává stovky děkovných dopisů, posunul o level výš. Ondřej Sokol (44) jezdí bavit důchodkyně po bytech! S postaršími dámami Boženkou (95) a Aloisií (91) dokonce i flirtoval!

Přestože by mohly dámy být jeho prababičkami. Snad kvůli jejich poněkud vyššímu věku s nimi ale netropil žádné nepřístojnosti. „Trávil jsem s nimi celý den v miniaturním bytě. A i když při odchodu děkovaly a tvářily se nadšeně, určitě si příště rozmyslí, jestli to budou chtít zažít znovu,“ směje se Sokol, který společně s mladými youtubery Faynem, Barborou Votíkovou a FattyPillow natočil pozvánku na brněnský festival sportu a tance.

„O dámy jsme se s Ondřejem málem poprali, ale jelikož jsem gentlemantan, tak jsem mu hlavní roli přenechal. Myslím, že jsme se všichni dobře bavili, ale příště to chce větší catering,“ žertoval oblíbený FattyPillow. Společně se Sokolem, Lukášem Pavláskem a Jakubem Kohákem předvedou v listopadu na brněnském výstavišti ještě větší show, než předvádí Ondra každou neděli na Nově.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.