Ťukněte si s celebritou! Herečka Vanda Hybnerová slaví 48! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ťukněte si s celebritou! Herečka Vanda Hybnerová slaví 48!

Vanda Hybnerová dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší.
Vanda Hybnerová dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší. (Foto: Profimedia.cz)

48. narozeniny dnes slaví herečka Vanda Hybnerová. Přejeme všechno nejlepší, hodně štěstí, lásky a samozřejmě to zdravíčko!

Vanda Hybnerová nežije jen herectvím ale i fotografií. Ostatně ji vystudovala na grafické škole. Jejím životním partnerem byl herec Saša Rašilov, se kterým má dvě dcery Josefínu a Antonii.

Vanda Hybnerová má po kom mít talent. Pantomimu odkoukala od svého otce Borise Hybnera. Od dvanácti let ji provozovala v amatérské skupině Grglo. Poté vystudovala herectví na pražské DAMU. Její velkou vášní je fotografie, cestování a hudba.

Vanda Hybnerová se také objevila v několika filmech. Mezi nejznámější patří například Rodinný film či Román pro muže. Víc si ale zahrála v seriálech. Například Černí andělé, Pojišťovna štěstí, Dokonalý svět, Ulice nebo Doktorka Kellerová. Vanda se věnuje také dabingu.

Hybnerová a její životní partner Saša Rašilov se seznámili už na studiích. V roce 1992 se dali dohromady a o rok později se vzali. Spolu si zahráli v několika představeních a některé i režírovali, například hru pro dva Židle.

Manželství Vandy Hybnerové a Saši Rašilova bylo v showbyznysu označováno za příkladné a nejharmoničtější. V roce 2013 ale Saša Rašilov od rodiny odešel. O rok později manželé ohlásili rozvod. 



Přečtěte si
mekanik
30. 9. 2016 • 13:54

Vanda je super

6010
30. 9. 2016 • 10:05

Vanda je výborná herečka a umí být i krásná.V Pevnosti Boyard byla úžasná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.