Česká kapela Mirai na Evropě 2 zaválela se světovým hitem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Česká kapela Mirai na Evropě 2 zaválela se světovým hitem

 (ManaWorld.eu)

Klučičí kapela Mirai to pořádně rozproudila ve studiu Evropy 2. V rámci své návštěvy Evropa 2 Music Chart kapela společně s moderátorem Jindrou  Eklem dala mega hit Wake Me Up od světového Dje Aviciiho.

 

Skupina Mirai se zapsala fanouškům do paměti nejen díky svým singlům Dítě robotí, Cesta z města a Divadlo, ale také jako předkapela skupiny Kryštof na jejich Srdcebeat tour 2015. 

„Kluci jsou super. Je s nimi zábava a i když jsme během prvního hraní udělali chybu, nakonec jsme se shodli na tom, že to je tak vlastně úplně v pohodě, protože je to takové opravdové. Takže jsme to už znovu nepředělávali,“ říká Jindra Ekl.

Kapela Mirai v říjnu vyráží na společné tour s kapelou Nebe. Jak se jim povede dál, se uvidí. Zatím ale jejich singly byly vždy na předních místech v nejprestižnějším hudebním žebříčku českého éteru, Evropa 2 Music Chart.

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.