Laffita o vyhazovu z telky: Nebyl jsem arogantní, jen profesionál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Laffita o vyhazovu z telky: Nebyl jsem arogantní, jen profesionál!

Laffitu už diváci Popelky vídat nebudou.
Laffitu už diváci Popelky vídat nebudou. (Foto: TV Barrandov)

Jednapadesátiletý návrhář a stylista popsal důvody, kvůli kterým "byl odejit" z pořadu Popelka. Jeho bezmála roční angažmá podle všeho skončilo kvůli dvěma incidentům.

K prvnímu problému podle Osmanyho došlo během letního natáčení dílu v prostorově naprosto nevyhovujícím studiu v jednom z brněnských hotelů: "Ještě horší byl ale hluk, protože byl hned vedle frekventované ulice a kvůli tomu se každých pár minut musel celý text a natáčení opakovat," popsal Laffita důvody, pro které nechal celé natáčení nakonec zastavit.

 

Druhý a podle všeho rozhodující incident proběhl před pár dny, kdy návrhář nesouhlasil s vystoupením kadeřníka. "Vzhledem k tomu, že jsem měl smluvně zajištěné, že žádný jiný stylista bez mého svolení, nemůže být v programu, toto jsem odmítl. O rozhodnutí jsem pak informoval vedení televize. Pouze jsem využil možnost, kterou mi smlouva poskytla. Nezasahoval jsem do scénáře a nebyl jsem arogantní. Jako profesionál prostě jen trvám na profesionálním jednání."

 

 

"Popelka pro mě byla dobrá zkušenost a jsem spokojený s mým výkonem vzhledem k tomu, že jsem nikdy před tím pořad nemoderoval," uzavřel své účinkování v pořadu Osmany Laffita. Prý odchází s bradou vztyčenou, což dokazuje divácká sledovanost: "Z dat které mám k dispozici, tak v roce 2016 stoupal "share" programu Popelka až na 9,2 %. Slovy vedení televize byl tedy pořad Popelka "velmi úspěšný!"



Přečtěte si
Ellen
12. 11. 2017 • 19:21

Pan Laffita je dokonalý profesional a návrhář,jen ho naší lidi neumí ocenit.To se často stává v TV že pokaždé někoho vyhodí je u nás normální ,neumi ohodnotit priority ktere maji smysl pro ženy divácky !!!

oltec
27. 9. 2016 • 07:55

Možná by se mohl podívat pan Laffita na pořad co jede ve slovenské telce nákupné maniačky tam bude vidět profesionalitu vůbec se nedá srovnat s popelkou

-bello-
26. 9. 2016 • 22:06

No, Kubánce a Francouze cikánský já nesnesu, ale se ho musím zastat. Pokud si TV představuje natáčení za co nejmenší peníz a je to na úkor kvalitě, taky bych se ozvala.A taky nemá co měnit TV podmínky smlouvy, kterou s ním uzavřela bez toho, že by se na změně dohodli ! Chtěla bych vidět třeba Borhyovou, jak přeřvává randál drkotajících tramvají na dlažbě za výkladní skříní , anebo kdyby jí zpátky šoupli Hrdličku do " jejího " pořadu čtečky zpráv . Takže, Laffita má pravdu, poku je to jak říká.

aveneta
26. 9. 2016 • 17:04

Žádná škoda.....je to odporná šišlavá buzna, to umělé háro na hlavě a to nakrucování....no prostě hnus

britva
26. 9. 2016 • 15:37

možná by měl přestat volizovat žaludy a trochu začít makat

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.