Jiří Bartoška v Mordpartě: Brutální rvačka! Proč nechtěl dubléra? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jiří Bartoška v Mordpartě: Brutální rvačka! Proč nechtěl dubléra?

Herec byl předem důkladně vyškolen, jak dát někomu pořádně do nosu.
Herec byl předem důkladně vyškolen, jak dát někomu pořádně do nosu. (Foto: TV Prima)

Rozhodně ještě nepatří do starého železa. Jiří Bartoška (69) alias detektiv Kolumný seřezal mladšího kolegu a to bez větších problémů. Stačila jedna rána a Adam Ernest (23) hrajícího postavu psychicky narušeného Michala leží na zemi.

Přestože je Bartoška po vyčerpávající léčbě rakoviny, slabost už je dávno pryč. Scénu, kdy zbije přítele své dcery, nacvičoval dlouho před tím. Herec dokonce odmítl dubléra. „Trénovali to dopředu, aby se pak záběr povedl. Ten vyšel napotřetí. U takových akcí je navíc vždycky odborník, který se stará o to, aby to vypadalo, jak má a pan Bartoška je vynikající rváč,“ řekl Aha! s úsměvem člen štábu.

Samozřejmě ale, že Jiří Bartoška mladému kolegovi neublížil. To je jen efekt na diváky. „Vymysleli jsme tu scénu tak, abychom se ze rvačky mohli střihem vylhat,“ usmívá se Adam Ernest, pro něhož je to první seriálová role.

Bitka bez bolesti
„Já jsem stál zády ke kameře, on na mě naběhl, dělal, že mi dal direkt, na který jsem já pohybem reagoval. Pak jsem spadl na zem a on už na mě klečel a dával mi jednu ránu za druhou. Ale ve skutečnosti jsem žádnou neschytal. Pak mi jen maskéři dali do pusy spoustu krve, kterou jsem vyplivl,“ vysvětlil Aha! detaily roztržky herec.



Přečtěte si
ivoadler
26. 9. 2016 • 09:37

Bartoška se mermomocí snaží dokázat: podívejte, jsem zdráv jako řípa. Ale moc mu to nevěřím. Už jen podle toho hlasu! Asi se snaží dohnat výpadek v příjmech.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.