Marešovy kšefty přes postel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Marešovy kšefty přes postel!

Leoš Mareš si vydělává tím, co většina z nás považuje za zábavu ve svém volném čase...
Leoš Mareš si vydělává tím, co většina z nás považuje za zábavu ve svém volném čase... (Foto Aha - Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl, herminapress.cz )

Byl moderátorským esem, v současnosti je ale jednoznačnou jedničkou Libor Bouček. Mareš ovšem nesmutní. Prachy se mu totiž sypou dál. A Leoš k nim přichází poměrně jednoduše…

Není to tak dávno, co šly sociální sítě zcela mimo Leoše. Zlom nastal až v okamžiku, kdy si v taxíku zapomněl archaický mobil posázený diamanty. Ve své době za něj zaplatil 1,7 milionu korun. Pořídil si tedy smartphone, do kterého mu stylista Filip Vaněk nainstaloval sociální sítě. Aplikace Mareše natolik chytla, že nyní už pro peníze téměř nemusí hnout prstem.

„Ta představa, že ležíte v posteli, vyfotíte se u toho a dostanete 60 tisíc korun, to je přece neskutečně lákavé,“ uvedl moderátor pro Forbes. Leoš totiž spolupracuje s dvaceti velkými firmami. Za fotky od nich dostává 50 tisíc, za videa klidně 100 tisíc korun. Ročně si tak jenom postováním na sociálních sítích vydělá několik milionů korun. A klienti jsou s ním tak spokojení, že se navzájem předhánějí, kdo Leošovi zaplatí víc.

„Sám jsem netušil, jaké možnosti to přináší. První rok jsem dával příspěvky zadarmo, ale pak jsem si řekl, že je škoda peníze, které se nabízely, nezvednout, když tam leží,“ svěřil se Mareš pro super.cz.



Přečtěte si
-bello-
10. 10. 2016 • 01:01

chal malinký ? Já ho viděla na pódiu, na mou duši jsem ani netušila, že tam bude, byla jsem na něco pozvaná a on tam byl.nezdál se mi malinký, ale byl na pódiu sám a já to neodhadnu .-)

briana
29. 9. 2016 • 11:49

Když vidím tu jeho tlamu, tak je mi zle.

jarypadlo
29. 9. 2016 • 09:36

A to ještě neví komu musel a komu chtěl nastavit

-bello-
29. 9. 2016 • 01:22

Leoš Mareš mi připadl vyžilej už když začínal jako něčí předskokan v kožichu.Ten, kdo mu ke kariéře pomohl by zasloužil metál.Prosadit takovýho blba jde mimo lidský rozum

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.