Zedníček (66): Náhlý konec na Barrandově! Kurňa, jsem bez práce... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zedníček (66): Náhlý konec na Barrandově! Kurňa, jsem bez práce...

Příští týden se Pavel Zedníček objeví v posledním premiérovém díle oblíbeného pořadu.
Příští týden se Pavel Zedníček objeví v posledním premiérovém díle oblíbeného pořadu. (Foto archiv TV Barrandov)

Diváci přišli o druhý nejsledovanější pořad na TV Barrandov. Pavel Zedníček (66) už nebude slavným hostům ve svém pořadu Kurňa, co to je? klást záludné otázky. „Chtěl jsem skončit v nejlepším,“ řekl deníku Aha! lakonicky herec a moderátor.

Televize tím přichází o své cenné rodinné stříbro. Průměrná sledovanost Zedníčkovy zábavné show se stabilně pohybovala nad 200 000 diváků. Před ni se dostala už jen Soudkyně Barbara, která k obrazovce vpodvečer přitáhne až 220 000 lidí. Ostatním pořadům se o podobném úspěchu může jen zdát.

Podle informací Aha! uvede televize už příští týden poslední prémiérový díl Kurňa, co to je?. Shodou okolností je 99. v řadě. „Byl připravený i jubilejní stý pořad, kde měli vystoupit například Jiřina Bohdalová, Lucie Bílá, Alena Mihulová a Martin Dejdar, ale k realizaci nakonec z neznámých důvodů nedošlo,“ prozradil zdroj z barrandovského kopce. V V jednom kole
Herec nouzi o práci rozhodně nemá. V létě dotočil seriál pro ČT Četníci z Luhačovic, který se na obrazovkách objeví v roce 2017. Momentálně se chystá na natáčení divácky úspěšného pořadu Do roka a do dna, kterým už tradičně na ČT vrcholí silvestrovský program. Pavel je jeho průvodcem. Zkrátka nepřijde ani divadlo. V říjnu začíná v Kalichu zkoušet komedii Pro tebe cokoli, která bude mít premiéru 1. prosince.



Přečtěte si
-bello-
22. 9. 2016 • 21:49

Je mi protivnej , ten pořad bych si nepustila.Jeho " modla " valašský král je taky už trapnej. Na Soudkyni jsem koukla na 5 min., abych věděla o co přicházím, ale na co dnes lidi koukaj to je u boha .

ivoadler
22. 9. 2016 • 16:44

Zaplať pánbu. Tenhle libovej frajer už mi byl delší dobu protivnej.

defakto
22. 9. 2016 • 10:58

... kurňa , žádná škoda ! ...Zedníček je už prakticky důchodce , tak se nějak protluče . A když bude nejhůř , jeho přítelkyně a zároven scenáristka H. Kousalová mu opět něco dohodí .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.