Italská lvice Sophia Lorenová slaví 82! Exkluzivní fotogalerie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Italská lvice Sophia Lorenová slaví 82! Exkluzivní fotogalerie!

Sophia Lorenová
Sophia Lorenová (Foto: ara)

82 narozeniny dnes slaví Sophia Lorenová! Italská herečka byla opravdovým sex symbolem své doby. Ještě v 71 letech nafotila kalendář pro značku Pirelli.

Rodným jménem Sofia Villani Scicolonea se narodila jako nemanželské dítě do chudé rodiny. Bývala často terčem výsměchu a díky hubené postavě měla nelichotivou přezdívku Párátko. Do světa šoubyznysu se dostala přes soutěž krásy ve čtrnácti letech. Svou první roli získala v sedmnácti letech ve filmu Quo Vadis. Sophia Lorenová působila i jako modelka, ale za své herecké výkony získala mnoho ocenění, které jí přinesly nejen slávu, ale i obdiv mužů z celého světa.



Přečtěte si
-bello-
21. 9. 2016 • 11:03

Někde řekla už kdysi dávno, že aby byla dál krásná, chodí spát v 6 večer.Co má pak z takovýho života ? S Mastroiannim to byla bezva dvojka .Můj příbuzný ji znal z té doby zblízka, je to estét a tak říkal, že v reálu měla až moc obrovskou prd.. . Beru ji jako kdysi hezkou cikánku a dobrou herečku.Měla by už nosit menší výstřihy, má stařecké fleky i na hrudníku a vrásky fakt nevypadají nijak eroticky svůdně.Zaspala dobu

tenerife
20. 9. 2016 • 18:55

Byla to nádherná žena,jako holka jsem sbírala její fotky, malovala si oči a obočí jako ona,jednou jsem o ní četla,že k 13.narozeninám chtěla zlatý náramek,místo něj však dostla učebnici angličtiny,její mamka chtěla pro ni jen to nejlepší a věděla,že tu angličtinu bude potřebovat. Takže pevné zdraví Sophia

jity
20. 9. 2016 • 09:46

Byla krásná a držela se dost dlouho, ale už je to jinak. Když tady byla naposled, tak bylo znát, že je to stará dáma, jen kost a kůže. Bývala krásná a měla ženskou postavu, zkrátka co má žena mít.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.