Karel Gott (77): Strach o přítele! Lékařský zákrok v krku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Karel Gott (77): Strach o přítele! Lékařský zákrok v krku

Karel Gott se bojí o přítele.
Karel Gott se bojí o přítele. (Foto Aha! – Marek Pátek a ara )

Dlouholetá pravá ruka Karla Gotta (77) skončila v nemocnici! Bývalý zpěvákův řidič a partner jeho sestřenice Hanky Olda Havránek (77) podstoupil v minulých dnech nepříjemný zákrok v oblasti krku. V části těla, kterou mu před lety napadla rakovina.

„Ano, byl jsem v nemocnici. Všechno dopadlo dobře a musím říci, že se mi zase o trochu lépe mluví,“ řekl deníku Aha! šťastný Havránek. „Nechci to více rozebírat. Je mi dobře a to je pro mne podstatné,“ dodal Olda, který pro Karla přestal jezdit před dvěma roky, když ho postihla mozková příhoda.

Poté, co se uzdravil, odešel definitivně z Prahy a přestěhoval se s milovanou Hankou do chalupy v Újezdu u Svatého Kříže na Plzeňsku. „Tady je mi nejlépe! Mám tu zahrádku, spoustu ovoce a zeleniny. Do Prahy jezdím už maximálně jednou týdně,“ prozradil Olda. Ten je s Gottem stále v kontaktu, ale už ne v takovém, jako dříve. „Jsem rád, že se z té nemoci dostal a že má opět chuť pracovat! Myslím na něj,“ doplnil.

Podle informací deníku Aha! byl zpěvák o zákroku, který jeho bývalý řidič podstoupil, informován a na dálku ho podporoval. „Měl o něj strach, vždyť je de facto člen rodiny,“ dodal zdroj z Karlova okolí.

Rakovina hrtanu
Havránek v minulosti prodělal rakovinu hrtanu, která ho částečně připravila o hlasivky a od té doby výrazně chraptí. V dalších letech po porážce nemoci ještě podstoupil několik zákroků oblasti v krku, mimo jiné odstranění polypů z hlasivek.

Další zajímavosti o životě Karla Gotta si přečtěte ZDE!



Přečtěte si
-bello-
20. 9. 2016 • 15:50

Na téhle fotce už vypadá o něco líp.Jinak byl furt vyjevený a s děsem v očích furt oslovoval " národ " a líčil průběh nemoci, rekonvalescence a chodu domácnosti a vůbec se choval hodně " nechlapsky", spíš jak posera, co se lidí kolem jak stébla naděje chytal.

sugarbitter
20. 9. 2016 • 13:55

Komu ještě teče mlíko po bradě, tak se mu zdá 77 let jako věk na odpis do šrotu. . Ale ono to tak není/ život utíká jako voda a sedmdsdátka dneska není vysokým věkem/ Jen se ho každý nedožije. vysoký věk, Ovšem, když se ho dožijete, je to jinak. Někteří jsou ještě docela i mladíci / mladice/ , to je hodně různé.

koko61
20. 9. 2016 • 13:38

A ještě na nemocné děti se sbírají víčka, aby se vůbec děti mohly léčit a o starém paprdovi se tu rozepisují. Jděte fakt do hajzlu.

dzery1
20. 9. 2016 • 10:52

Tak,tak.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.