Pippa Middleton: Nejsem jen sestra princezny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pippa Middleton: Nejsem jen sestra princezny!

Pippa Middleton žije velmi aktivní život.
Pippa Middleton žije velmi aktivní život. (Foto Profimedia.cz, Getty Images)

Na svatbě své sestry Kate zaujala sexy zadečkem, od té doby vymetala večírky plné smetánky a nakonec ulovila miliardáře. Pippa Middleton (33) se ale brání – její život prý je mnohem náročnější, než se zdá!

A tím nemyslí jen fyzicky náročné charitativní běhy a triatlony, ale i trable, které jí přivodil fakt, že se bez vlastního přičinění stala příbuznou samotné královny Alžběty II. (90)!

Od okamžiku, kdy se Kate Middleton (34) stala ženou prince Williama (34), začala profesionální i amatérské paparazzi zajímat i její mladší sestra. „Už jsem se to za těch pár let naučila ignorovat, ale lehké to nebylo. Lidé mě pozorovali zpoza aut, vyskakovali s fotoaparáty z vozidel a na ulici mě pronásledovali,“ stěžuje si Pippa na minusy nečekaně rychle nabyté popularity. Na rozdíl od své sestry, která jednou bude královnou, totiž nemá ochranku. „Lidé mě vnímají jako někoho, kdo jen využil příležitosti. Jako někoho, kdo ani nechodí do práce a jen vymetá večírky,“ posteskla si Pippa, která však umí mnohem víc, než jen »pařit«.

To se pokusila dokázat před čtyřmi lety tím, že napsala knihu tipů pro správné »pařmeny« – prodávala se ale špatně a nejeden recenzent zklamaně napsal, že »ta Pippa se snad neumí ani pořádně bavit«. „Neúspěch přičítám tomu, že večírky skutečně nejsou hlavní náplní mého života,“ vysvětluje Pippa, která své štěstí zkusila podruhé a vydává knihu o zdravém životním stylu. „Recepty jsem testovala na své rodině, někdy byli až moc upřímní,“ směje se Pippa, která se v létě zasnoubila s investičním magnátem Jamesem Matthewsem (41). Jestlipak ji Kate na svatbě zastíní stejně jako před pěti lety ona ji? Uvidíme...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.