Zmlácená Zelníčková: Kam až ji dohnal strach z násilí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zmlácená Zelníčková: Kam až ji dohnal strach z násilí!

Veronika Zelníčková už se znova zmlátit nenechá. Tentokrát bude připravena!
Veronika Zelníčková už se znova zmlátit nenechá. Tentokrát bude připravena! (Foto Facebook V. Zelníčkové)

Herečka z Ordinace v růžové zahradě přežila letos v červenci brutální napadení. Poté, co ji její známý mlátil lahví do hlavy a škrtil, žije v neustálém strachu. Tvrdí, že takhle už to dál nejde…

Veronika Zelníčková (22) se po hrůzném zážitku rozhodla, že začne chodit na kurz sebeobrany.  „Po zkušenosti, kterou mám za sebou, nebylo o čem přemýšlet. Díky instinktům se mi podařilo vyváznout, ale od té doby ve mně dřímá strach. Chci se ho zbavit a hlavně se naučit, jak se ubránit,“ říká zpěvačka známá z muzikálu Mamma Mia!.

O dva měsíce dříve měla Zelníčková štěstí v neštěstí. Naprosto bezbranná stála proti útočníkovi, který byl o několik váhových kategorií těžší. Její známý jí mlátil lahví do hlavy, škrtil a nakonec ji i okradl. Zoufalé Veronice se s vypětím všech sil podařilo utéct a schovat se u sousedů. To vše zvládla s mnohačetnými poraněními hlavy a vážným otřesem mozku. Nad tím, jak herečka dokázala vyváznout ze spárů násilníka, se podivuje i instruktor, který má její výcvik na starosti. „Z toho, co jsem si o případu přečetl v médiích, se divím, že to přežila. A říkám to bez skrupulí. Musela jednat naprosto instinktivně a chuť žít převládla. Jinak si to neumím vysvětlit,“ kroutí hlavou Pavel Strouhal, který vyučuje izraelský bojový obranný systém Kalah. „Důležité je zachovat chladnou hlavu a nezpanikařit. To si myslím, že se stalo. Veronika je pro mě ideální žák,“ dodává s obdivem.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.